To je to što me zanima!

Pišek raspametila obožavatelje: Ispod sakoa nije odjenula ništa

Nikolina nerijetko na društvenim mrežama s pratiteljima dijeli svoje odjevne kombinacije. Sada ih je iznenadila pozirajući u kostimu boje fuksije. Naglasili su kako joj dobro stoji
Vidi originalni članak

Hrvatska voditeljica Nikolina Pišek Ristović (44) živi na relaciji Zagreb-Beograd. Trenutno je u Splitu, a nedavno je pokazala kako uživa na rivi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nikolina živi na relaciji Zagreb-Beograd

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz svojeg svakodnevnog života te oduševljava svojim modnim kombinacijama. Za posljednju objavu pozirala je u dvodijelnom kostimu boje fuksije. 'Raspametila' je svoje pratitelje tom fotografijom, jer ispod sakoa nije odjenula ništa.

- Joj, grudi su ti ispale. Super ti stoji, ova boja je baš dominantna. Prekrasna si - pisali su joj.

Uz kostim je iskombinirala i nokte pa ih je nalakirala u vrlo sličnu boju. Umjereno se našminkala jer ju je boja kostima dovoljno istaknula.

NIKOLINA ODUŠEVILA Pišek pokazala koliko je gipka: Napravila špagu u centru grada

Sličan kostim Ristović je odjenula i ranije, no tada je odjenula i crni top. I tada su joj pratitelji i obožavatelji pisali kako je originalna, no ovoga puta je izdominirala. 

Nerijetko objavljuje fotografije na kojima pokazuje svoje modne kombinacije, no jednom je prilikom u intervjuu za 24sata priznala kako ima mjeseci kada ne potroši apsolutno ništa na krpice.

- To je uglavnom povezano s putovanjima, jer kada putujem, pronalazim stvari koje mi nisu ovdje dostupne pa ih kupim. U posljednje vrijeme sam svakako smanjila potrošnju. Ono što bih ja voljela nositi ne mogu odjenuti jer bih izgledala kao čudo koje hoda ulicom. Ja volim otkačene stvari, odnosno avangardni pristup - rekla je tada.

- Ne mislim da je nužno imati brendove na sebi od glave do pete da bi se dobro izgledalo. Evo ja sad nemam i ne osjećam se loše zbog toga -  zaključila je. 

POGLEDAJTE NIKOLININE ODGOVORE NA NAŠA 24 PITANJA:

Idi na 24sata

Komentari 42

  • nina_86 23.06.2020.

    Nikolina ima 47 godine, a ne 44. Pozz Niki i fotošopiraj sljedeći put i ruke.

  • nori 🖖 23.06.2020.

    Ostani tamo daleko

  • Ovca007_1 23.06.2020.

    Hrvatska voditeljica Nikolina Pišek Ristović (44) živi na relaciji Zagreb-Beograd. Znači jednom nogom je u Zagrebu, a srugom u Beogradu. Piteam se samo, a gdje se tu nalazi Slavonski Brod?

Komentiraj...
Vidi sve komentare