To je to što me zanima!

Pišek: 'Teško mi je prihvatiti da bi život djevojčice bio prekinut zbog takve banalane greške...'

Riječ je bilo od nekoliko desetaka minuta koje nas je dijelilo do smrti. Koncentracija je bila toliko velika u stanu da ne bismo preživjele, rekla je voditeljica nakon što su se ona i njezina kći otrovale plinom
Vidi originalni članak

Lakše mi je da ja odem s vlastitom prolaznošću, smrću, ali da život šestogodišnje djevojčice bude prekinut radi takve banalne greške mi je teško prihvatiti, rekla je u suzama voditeljica Nikolina Pišek Ristović (48) za RTL Direkt nakon što su se ona i njezina kći Una (6) otrovale ugljičnim monoksidom, plinom bez mirisa kojeg još zovu i tihi ubojica.

POGLEDAJTE VIDEO:ž

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nikolina i Una spašene su u zadnji tren. Nakon što mu se Nikolina nije javljala na telefon, njezin suprug Vidoje Ristović (42)  je zamolio prijatelja da provjeri što se događa. 

- Ja sam mu, on je poslije rekao, neuobičajeno mirnim glasom pričala kako Una jako povraća i boli je glava i kako mene isto, meni se povraća, i boli me glava i zlo mi je, ali ću ja sada poći spavati i sve će biti ok - ispričala je potresena Nikolina pa dodala:

ZAHVALNA NAKON DRAME Pišek objavila fotke iz bolnice: Naš drugi rođendan jer smo žive

- Riječ je bilo od nekoliko desetaka minuta koje nas je dijelilo do smrti. Koncentracija je bila toliko velika u stanu da ne bismo preživjele.

S kćeri se još nije vratila u stan, već spavaju u hotelu. Kaže kako će nakon potresa i ovog incidenta tražiti novi dom.

- Ja to zaista povezujem s radovima koji se agresivno odvijaju na kući i puno vibracija, puno rušenja zidova i obijanja fasade i baš na zidu gdje smo mi je taj spoj odnosno spoj bojlera i cijevi, ja bih to povezala s time - zaključila je Pišek. 
 

 

 

 

 



 

Idi na 24sata