Show

Komentari 21

Pišek objavila fotke iz bolnice: Naš drugi rođendan jer smo žive

Pišek objavila fotke iz bolnice: Naš drugi rođendan jer smo žive

Voditeljica je napisala kako je ništa nije upućivalo na pomisao da su se ona i kćerkica možda otrovale. Popila je tabletu za smirenje jer ju je boljela glava, a srce joj je lupalo

U noći sa subote na nedjelju u stanu voditeljice Nikoline Pišek (48) u Zagrebu, u kojemu živi sa suprugom Vidojem Ristovićem (42), puknula je cijev od plina koja osigurava grijanje za cijelu zgradu. Pišek i njezina kći Una (6) otrovale su se plinom. Odmah su prebačene u bolnicu i jučer su puštene. Nikolina je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija iz bolnice te napisala kako je zahvalna što su ostale žive.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Naš drugi rođendan. Jer sam još uvijek živa. Kao i moja djevojčica. I kćerkica prijatelja koja je to poslijepodne bila kod nas na igranju. Samo zbog intuicije mog muža preživjele smo trovanje ugljičnim monoksidom - započela je Nikolina objavu pa objasnila: 

- Una je bila lakše otrovana od mene zbog razlike u visini, iz istog razloga su živi moji psi jer žive i dišu na tridesetak centimetara visine. A CO je lakši od zraka. I prvo će napuniti gornje dijelove vaših stanova. Ovisno o kubikaži prostora i brzini kojom curi, i o visini vaših svodova - tim tempom će vas ubiti. Tiho. Bez alarmirajućih znakova da vaša vitalna tkiva upravo u tom trenutku odumiru. A taj proces se, u trenutku kad tihi ubojica krene ulaziti u vaša pluća, vezivati se u krvi za hemoglobin i distribuirati se po vitalnim organima, upravo počinje događati. Stanična smrt. Jedna po jedna odumiru stanice vašeg moždanog tkiva, srca kojem potiho prijeti infarkt, jetre i bubrega.

Pišek je napisala  kako je ništa nije upućivalo na pomisao da su se ona i kćerkica možda otrovale. Popila je tabletu za smirenje jer ju je boljela glava, a srce joj je lupalo. 

- Nakon toga ćete leći. Posljednji put u svom životu, ukoliko nećete imati luđačku sreću kakvu smo imali mi. Zaspati i biti nesvjesni onoga što slijedi. Svjetla hitne pomoći, policije, interventnih jedinica gradske plinare, vatrogasaca, plača i očaja vaših najbližih, sirena, žutih i plavih odbljesaka rotirki na fasadi kao svjedoka tragedije. Vas više nema. Kraj. Zato vas molim da ignorirate moje neznanje i nebrigu i sve što mi možete pripisati - ispričala je Pišek i zamolila sve neka se čuvaju i ostanu sigurni. Apelirala je na zakonodavna tijela da uvedu obavezan detektor CO.

Drama usred noći srećom je prošla bez težih posljedica. Vidoje je zabrinut zvao prijatelja da provjeri situaciju u stanu, a on je uspio ući unutra i izvući voditeljicu i njezinu kćer van. Kako je rekao, bilo bi gadno da je stigao samo pola sata kasnije, potvrdili su mu u bolnici.