To je to što me zanima!

Pišek: Nisam s vaterpolistom iz Srbije, ne poznajem čovjeka

Sreli su se u hotelu u Beogradu u kojem je ona odsjela, upoznao ih je zajednički prijatelj i vezi su mjesec dana, piše srpski Kurir, no voditeljica vezu oštro demantira
Vidi originalni članak

Bivši srpski vaterpolist i voditeljica u vezi su već mjesec dana, piše Kurir. Nikolinu Pišek (39) i Aleksandra Šapića upoznao je zajednički prijatelj tijekom njena boravka u Beogradu. 

- Sreli su se u hotelu u kojem je ona odsjela i iskre su odmah sjevnule. Razmijenili su brojeve i viđali se cijelo vrijeme dok je ona bila u Beogradu - otkriva izvor za Kurir. 

- Šapića uopće ne poznajem, a kamo li da smo u vezi - rekla nam je Nikolina Pišek.

Aleksandar pak nije htio komentirati privatni život uz opravdanje da se sad bavi ozbiljnim poslom. Bivši vaterpolist sad je, naime, predsjednik općine Novi Sad. S Nikolinom se navodno svakodnevno čuje i razdvojenost ne umanjuje njihovu ljubav.

Nedavno se pisalo da je Pišek u vezi s bivšim crnogorskim nogometašem Nišom Saveljićem (42). Šapić iza sebe ima propali brak s Ivanom Šljukić, a povezivali su ga s brojnim ljepoticama.

Idi na 24sata

Komentari 172

  • Blejblej 28.08.2012.

    sad će kćer po stoti put; are u my dady? ha ha ha ha

  • Silloh 28.08.2012.

    pišekica je jednostavno dovoljno antipatična, neorginalna i izvještačena da uništi red carpet, pogotovo nakon ane koja je bila pozitivno lice koje je podizalo emisiju na viši nivo, red carpet s pišekicom nije gledljiv, u suprotnom izaziva teže probavne smetnje (pogotovo u kombinaciji s kompleksiranom fani)". VRATITE NAM ANU!!!!!

  • Tvrdoglavo magare 28.08.2012.

    brijem da ni ona sama ne može pratiti više s kim je a koliko ih je već bila.. :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare