To je to što me zanima!

Pišek zaradila komplimente dekolteom, a onda i na plaži

Voditeljica je na novim objavama skupila mnoštvo komentara i lajkova. Predivna; Vrijeme je nemoćno pokraj tebe Nikolina; Zgodna i elegantna; Slatka si; Svaka čast za izgled, hvalili su je pratitelji
Vidi originalni članak

Početak večernje terapije. Ritualno spaljivanje koje je s vremena na vrijeme obavezno i prakticira se i u primitivnim kulturama. Mini egzorcizam ili istjerivanje nagomilanih demona različitim metodama i sredstvima. Osobito se preporučuje zaposlenim roditeljima male djece, a i svima ostalima. Uživajte u procesu, napisala je Nikolina Pišek (48) ispod objave na Instagramu na kojoj pozira u plavoj haljini dubokog dekoltea i dodala hashtagove 'noćni izlazak', 'roditelji bez kontrole'. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sudeći po fotkama koje je do sada stavljala na profil, atraktivna voditeljica ljetuje na Korčuli. Spremljena za večernji izlazak fotkala se u jednoj od ulica i pokazala svoje duge noge i savršeno oblikovano tijelo. Na sebi je imala lepršavu haljinu i upečatljive crvene sandale koje su totalni hit među influensericama ovog ljeta. 

Nakon noćnog izlaska, Pišek se iduću večer skinula u bijeli bikini i noć provela u ležernom izdanju. 

MUŽ NIKOLINE PIŠEK NE ŠTEDI Vidoje slavio rođendan pa na šampanjac spiskao 41.000 kuna

- Ovakve večeri - poručila je u opisu. 

Voditeljica je na novim objavama skupila mnoštvo komentara i lajkova. 

- Predivna; Vrijeme je nemoćno pokraj tebe Nikolina; Zgodna i elegantna; Slatka si; Svaka čast za izgled - hvalili su je oduševljeni pratitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • daj korisničko ime 01.08.2021.

    vidoja je lepši i masniji ... 🤣🤣

  • beli1977 31.07.2021.

    Đaba komplimenti kad si s onom rugobom fuj! Treba imati dobar apetit i želudac s njim leci u krevet neka normalna bi povracala!!! Ne vrijedi to te love!!! Pametnom dosta

  • jamesbond7777 30.07.2021.

    Aha, sa 42kg....ko zagorski puran 🙄🙄🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare