Show

Komentari 45

Pišek zaradila komplimente dekolteom, a onda i na plaži

Pišek zaradila komplimente dekolteom, a onda i na plaži

Voditeljica je na novim objavama skupila mnoštvo komentara i lajkova. Predivna; Vrijeme je nemoćno pokraj tebe Nikolina; Zgodna i elegantna; Slatka si; Svaka čast za izgled, hvalili su je pratitelji

Početak večernje terapije. Ritualno spaljivanje koje je s vremena na vrijeme obavezno i prakticira se i u primitivnim kulturama. Mini egzorcizam ili istjerivanje nagomilanih demona različitim metodama i sredstvima. Osobito se preporučuje zaposlenim roditeljima male djece, a i svima ostalima. Uživajte u procesu, napisala je Nikolina Pišek (48) ispod objave na Instagramu na kojoj pozira u plavoj haljini dubokog dekoltea i dodala hashtagove 'noćni izlazak', 'roditelji bez kontrole'. 

POGLEDAJTE VIDEO

Sudeći po fotkama koje je do sada stavljala na profil, atraktivna voditeljica ljetuje na Korčuli. Spremljena za večernji izlazak fotkala se u jednoj od ulica i pokazala svoje duge noge i savršeno oblikovano tijelo. Na sebi je imala lepršavu haljinu i upečatljive crvene sandale koje su totalni hit među influensericama ovog ljeta. 

Nakon noćnog izlaska, Pišek se iduću večer skinula u bijeli bikini i noć provela u ležernom izdanju. 

- Ovakve večeri - poručila je u opisu. 

Voditeljica je na novim objavama skupila mnoštvo komentara i lajkova. 

- Predivna; Vrijeme je nemoćno pokraj tebe Nikolina; Zgodna i elegantna; Slatka si; Svaka čast za izgled - hvalili su je oduševljeni pratitelji.