To je to što me zanima!

'Pismo moja': Legendarni Mišo Kovač predstavio je novi spot

Glazbu potpisuje Kovačev suradnik i prijatelj Dušan Šarac, tekst Dinko Škevin, a pjevač je i u novoj pjesmi ostao vjeran svojoj ljubavi i vječnoj inspiraciji - Dalmaciji
Vidi originalni članak

Legendarni glazbenik Mate Mišo Kovač (76) u kolovozu prošle godine postao je djed, a njegova kći Ivana (40) kaže kako je živnuo otkako je na svijet stigla malena Elena.

NEISPRIČANI DETALJI 'Snimam film o djetinjstvu legenda Miše, Arsena i Vice...'

Osim što uživa u novoj ulozi, Mišo i dalje radi. Naime, krajem prošle godini predstavio je svoj novi singl naziva 'Pismo moja' ,a sada je snimio i odgovarajući spot koji je režirao Željko Petreš, javlja Šibenski portal.

Glazbu potpisuje Kovačev suradnik i prijatelj Dušan Šarac, tekst Dinko Škevin, a pjevač je i u novoj pjesmi ostao vjeran svojoj ljubavi i vječnoj inspiraciji - Dalmaciji.

Prije spomenute pjesme, Mišo je posljednji singl  naziva ‘Takav sam rođen’ objavio na proljeće 2016., nekoliko mjeseci nakon koncerta u prepunoj Areni Zagreb. 

POLJUBI ZEMLJU Rover slavi na Marsu: Čekam još da mi Mišo čestita ročkas

Njegov album ‘The Best of Collection’, objavljen 2015., sadrži 21 antologijsku pjesmu iz Mišine bogate karijere.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • jožek2 31.03.2018.

    Sad je opet samo Mišo Kovać, nije više Mate Mišo? Imao je nekad davno u mladosti nekoliko pjesama može se reći i blizu hita, ali u zadnjih 20. godina živi samo na imenu a pjesme su mu nula.

  • mickey_zg 30.03.2018.

    Mišo, svaka ti čast, još kao klinac sam "tulio" tvoje pjesme, ali brate, nisi više za to... Uživaj u starosti, nije ti glas više kao nekada

  • Borknagar 30.03.2018.

    Ovo zvuči ko da je Cezar odpjeval, iako bi i u njegovoj ovo bolje zvučalo 😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare