To je to što me zanima!

Pitt na dodjeli sprdao Megxit: Ovu ću nagradu nazvati Harry

Brad Pitt je dobio nagradu za najboljeg glumca u sporednoj ulozi. U govoru se zahvalio scenaristu Quentinu Tarantinu. Pošalicu koju je napisao u govoru čuli su i Kate Middleton i princ William
Vidi originalni članak

Jedan od dobitnika nagrade BAFTA, Brad Pitt (55) u svom se govoru našalio o Megxitu. Ceremoniji nije prisustvovao zbog obiteljskih obaveza, ali ne njegovu nagradu preuzela glumica Margot Robbie (29), pa pročitala njegov govor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hej, Britanijo, čuo sam da ste postali slobodni. Dobro došli u klub. Svoju ću nagradu nazvati Harry, uzbuđen sa što će se vratiti u Ameriku sa mnom - našalio se na račun izlaska velike Britanije iz Europske Unije i odlaska princa Harryja (35) i Meghan Markle (38) s kraljevskih dužnosti.

Na dodjeli nagrada bili su prisutni Kate Middleton (38) i princ William (38) koji su se na pošalicu samo smješkali.

Inače, Brad Pitt je dobio nagradu za najboljeg glumca u sporednoj ulozi. U govoru se zahvalio scenaristu Quentinu Tarantinu (56).

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Crveni_ciao ! 03.02.2020.

    Brad dozivljava renesansu otkad se rastao. A o clanku necu trositi rijeci.

  • burky1990 03.02.2020.

    Isto ih sprda kak i mi sprdamo vas hahahahahahahhaha

  • valuta 03.02.2020.

    "sprdate" se vi s nama izgleda ... čak i na vašem jeziku jedno je kad se "sprda s nekim", a drugo je kad se "sprda nekog" ... lijepo je objasnio vukajlija, za kojeg imam razloga vjerovati da je upućeniji nego vi ... Za razliku od sprdati se, gde je cilj samo dobro zezanje nevezano ni za čije babe zdravlje, sprdati nekog jeste prosto navlačenje objekta u mašinu i zatim neiživljeno vozanje istog kroz pi*kova*ke fore koje ni tvoj prapradeda nije koristio kad je *ebav'o žensku čeljad po selu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare