To je to što me zanima!

VIDEO Svadba Marka Pjace: Jole i Minea dizali atmosferu u sali

Mladenka Marija na sebi je imala dugačku bijelu vjenčanicu i kosu zavezanu u 'konjski' rep, a Marko elegantno crno odijelo. Par je, sudeći prema fotkama, završio prvi ples, a gosti su zauzeli plesni podij
Vidi originalni članak

Nogometni reprezentativac Marko Pjaca (26) oženio je dugogodišnju djevojku Mariju Pavičić. Slavilo se u sali u Zagrebu, a jedan od gostiju bio je naš poznati nogometaš i nekadašnji Markov suigrač Filip Krovinović (25). 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema snimkama koje su kružile po društvenim mrežama, među uzvanicima nije nedostajalo dobre energije i veselja. Nakon službenog dijela počela je i bakljada. 

U prekrasnoj staklenoj sali, gdje su se uputili na slavlje, goste su zabavljali Joško Čagalj Jole i Renata Končić (43) poznatija kao Minea

Mladenka Marija na sebi je imala dugačku bijelu vjenčanicu i kosu zavezanu u 'konjski' rep, a Marko elegantno crno odijelo.

Prema fotkama iz sale može se zaključiti da su mladenci odradili svoj prvi ples nakon čega su gosti zauzeli plesni podij.

Podsjetimo, poznati par u vezi je tri godine. Zajedno su snimili i video kampanju za šampone za kosu. 

Hrvatski nogometni reprezentativac i najskuplji dinamovac u povijesti (23 milijuna eura vrijedio je transfer u Juve 2016.) dan nakon zadnje utakmice ove sezone s Genoom protiv Cagliarija na jugu Sardinije skoknuo je do sjevera toga talijanskog otoka, u blizini mjesta Porto Cervo, i proslavio momačku na jahti.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • 31.05.2021.

    Kako se pjevač može nazivati Jole?

  • ja i budale 31.05.2021.

    bolje se oženio nego što igra nogomet... pravi antitalent

  • Mali Ivica11 30.05.2021.

    jesi ti vidio Pjace, oženi se ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare