To je to što me zanima!

Pjerino Ružević nakon uspjeha na The Voice, ima novu pjesmu

Pjerino Ružević, pjevač kojeg je iznjedrio najljepši glas Hrvatske, The Voice, ima novu pjesmu i spot, 'Sreća'. Da je Pjerino vokal koji će ostaviti trag na glazbenoj sceni, primijetio je poznati producent Guido Mineo
Vidi originalni članak

Pjerino Ružević, pjevač kojeg je iznjedrio najljepši glas Hrvatske, The Voice, ima novu pjesmu i spot, 'Sreća'. Da je Pjerino vokal koji će ostaviti trag na glazbenoj sceni, primijetio je poznati producent Guido Mineo, koji je i napisao 'Sreću'. 


-Ova pjesma opisuje mene, ovo sam ja, prvenstveno zbog zvuka i teksta. Općenito, volim glazbu doživljavati na način da zatvorim oči i prepustim se samoj pjesmi. Tekst je tematski nedorečen, a upravo takve tekstove najviše i volim jer svaka osoba koja posluša pjesmu, može ju doživjeti na svoj način. To je za mene ljepota glazbe, da te izliječi ili dodatno ispuni pozitivnom energijom', rekao je Pjerino.


Zajedno s ko-producentom i glazbenikom s puno radnog staža, Leom Anđelkovićem (Baltazar, Davorin i Bogovići), realizirana je produkcija pjesme, a tekst za 'Sreću' potpisuje sam Pjerino. Snimljen je i video spot koji možete premijerno pogledati:

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kamen1983 21.10.2016.

    El ovo žak

  • BarneyStinsonNPH 20.10.2016.

    Cuj uspjeha na The voice-u..pa trebao je pobjedit a ne ispast u drugoj fazi natjecanja

  • StarFifa 20.10.2016.

    CekaLi smo svi kuci njegovu prvu pjesmu i evo docekli. Bravo Pjer!

Komentiraj...
Vidi sve komentare