To je to što me zanima!

'Pjesma s Dedićem objavljena je u zbirci ljubavnih poezija...'

Ovo ljeto objavio je i novi spot 'Sve ili ništa', a fanove je iznenadio videom jer je crno-bijeli. Osim toga, pazilo se na svaki detalj pa su se pomno birali gosti koji će se pojaviti u spotu
Vidi originalni članak

Slatka obavijest. Moja pjesma 'Jer ti ljubiš drugoga' koju sam snimio u duetu sa Arsenom Dedićem, kao i pjesma 'Vrijeme je za promjene', objavljene su u Međunarodnoj zbirci ljubavne poezije 'Najljepše ljubavne pjesme'. Jučer je u Zagrebu održana promocija zbirke, pohvalio se na društvenim mrežama Mladen Burnać (49). 

Zagrebački kantautor nakon objave dobio je brojne pohvale, a u manje od sat vremena 'skupio' je više od sto lajkova. 

Ovo ljeto objavio je i novi spot 'Sve ili ništa', a fanove je iznenadio videom jer je crno-bijeli. Osim toga, pazilo se na svaki detalj pa su se pomno birali gosti koji će se pojaviti u spotu. U njemu se pojavljuje balerina Hrvatskog narodnog kazališta Lucija Radić, čelist Matej Milošev, Miss Zagreba Marija Rogić, akademski slikar Hrvoje Puškarić te jazz plesačica Anamaria Cvjetković. Burnać je redatelj i stilist spota.

- Dugo sam se pripremao za ovako nešto, više od mjesec dana. Napravio sam cijelu knjigu snimanja, te opis svakog kadra, doslovce po svakoj sekundi pjesme. Pjesma je autorski moja, i glazba i stihovi, te sam imao vrlo jasnu viziju, kako bi to izgledalo. Kako su moji spotovi i inače uvijek drugačiji, pazio sam na to da ostanem na svom putu, bez obzira na trendovsku glazbu. Ali ipak, prve reakcije su sjajne, čak i izuzetno dobre - ispričao nam je Mladen. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 08.09.2019.

    Pogrešno ste napisali Mladenovu godinu rođenja, mi smo školski , generacija 1962. Poz iz Dubrave.

  • Mthesecond 02.09.2019.

    Velik poeta,stihoklepac,neshvaceni,neprihvaceni (od publike) genije :)) Da je sve kako treba bio bi nas vodeci pjevac,broj jedan na estradi..Publika jednostavno nema ukusa :))

  • plik 02.09.2019.

    a mogel je i slova štedit pa nazvat spot - "Ništa".. :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare