To je to što me zanima!

Lazić je jedva preživio nesreću, sad opet vozi motor bez dozvole

Darku su nakon teške prometne nesreće 2018. izvadili slezenu te operirali pluća i kuk. Pjevač i dalje ne može odoljeti brzoj vožnji i nedavno se snimio kako vozi motor iako nema vozačku dozvolu
Vidi originalni članak

Srpski pjevač Darko Lazić (28) ne krije da voli brzu vožnju i adrenalin. Na svom Instagram profilu objavio je nekoliko fotografija i video u kojem sjedi na motoru i dodaje gas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije ga spriječila ni činjenica da nema vozačku dozvolu. Naime, ona mu je oduzeta i Darko je ne može obnoviti osim ako ponovno polaže vozački, piše Kurir.rs.

Lazić je 2018. u blizini svoje kuće u Brestaću automobilom sletio s autoceste brzinom od 150 kilometara na sat. Automobil se prevrnuo na krov a Darko je zadobio teške ozljede.

Naime, tom prilikom je dobio potres mozga, ozljedu kralježnice, hematom na bubregu, nagnječenje plućnog krila, prijelom rebara, karlične kosti i butne kosti, višestruki prijelom noge te mu je probijena plućna maramica.

LJUBAVNA ZAVRZLAMA Lazić ima novu djevojku, a bivša zaručnica tvrdi: 'Nema nikoga, pa ne bi mi slao poruke da ima!'

Pjevaču su nakon nesreće izvadili slezenu te operirali pluća i kuk, no čini se kako ga sve to ne sprečava da se ponovno upusti u brzu vožnju motorom.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • karloveliki 1972 24.08.2021.

    Vrlo bitan članak,bez njega bi bilo teško zaspati.

  • 24.08.2021.

    Nema veze.Jedan srbin manje👍👍👍👍👍

  • 24.08.2021.

    isusati tko je to

Komentiraj...
Vidi sve komentare