To je to što me zanima!

Pjevač dobrog srca: Dave Grohl je 16 sati pripremao više od 500 porcija roštilja za beskućnike...

Dave je sam snosio sve troškove te 'spavao tu i tamo na parkiralištu dok se meso dimilo', a nahranio je oko 500 ljudi koji žive u skloništima
Vidi originalni članak

Frontmen rock benda Foo Fighters i nekadašnji bubnjar Nirvane, Dave Grohl (54) kuhao je hranu za beskućnike u Los Angelesu čak 16 sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glazbenik je surađivao s organizacijom 'The Hope Mission' na projektu pripreme hrane za beskućnike ovoga tjedna gdje je kuhao rebarca, svinjski but, prsa, kupus i grah, piše TMZ

Dave je sam snosio sve troškove te 'spavao tu i tamo na parkiralištu dok se meso dimilo', a nahranio je oko 500 beskućnika.

- Usred oluje ovaj tjedan. Ovo je Dave Grohl koji priprema više od 500 porcija najboljeg roštilja za one koji žive u našim skloništima. To je klasa - podijelila je neprofitna organizacija 'Hope Of The Valley'  fotografiju na Instagramu na kojoj Grohl priprema hranu na kiši. 

To nije jedino dobro djelo koje je Dave učinio. Iznenadio je medicinsku sestru na traumatologiji TJ Riley, 2020. godine, koja se oporavljala od covida-19, otpjevavši joj serenadu solo verzijom pjesme Everlong.

Podsjetimo, pjevač je prošle godine priznao kako ima problema sa sluhom posljednjih 20 godina. 

ZAŠTITAR GA HVATAO Ponovno nespretan: Dave Grohl eksirao pivo pa pao s pozornice

- Nisam dugo bio na pregledu, znam što će mi doktor reći - 'imate tinitus u lijevom uhu' - izjavio je Grohl u emisiji The Howard Stern Show.  Inače, tinitus je simptom koji osoba doživljava kao zvukove u obliku šuma ili zujanja u jednom uhu ili oba, a da pritom nije prisutan podražajni zvuk u okruženju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • STorm5 01.03.2023.

    Pišite malo i o Jon Bon Joviu koji već desetljeće ima restoran "JBJ soul food" u kojem kuhaju volonteri. Posjetitelji plate svoj obrok koliko žele s tim da beskućnici jedu besplatno i pomažu u restoranu ili oko vrta gdje uzgajaju domaće povrće i voće. Funkcionira odlično...jer oni nemaju HDZ da im nabija pdv čak i na poklonjenu hranu.

  • 28.02.2023.

    Moj naklon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare