Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Ponovno nespretan: Dave Grohl eksirao pivo pa pao s pozornice

Pivo je najprije prolio po zvučniku, zatim ga popio na 'staromodan' način, a potom je pokušao doći do mikrofona, poskliznuo se i pao. Zaštitar mu je potrčao u pomoć, a Dave se vratio na pozornicu kao da ništa nije bilo

Foto: YouTube
2 komentara

Rock glazbenik Dave Grohl (49) prvi ovogodišnji koncert sa svojim bendom Foo Fighters imao je u Hard Rock Hotelu u Las Vegasu, a sigurno će ga zapamtiti. Naime, Dave je pokušao u isto vrijeme popiti pivo na nešto drugačiji način te svirati gitaru, ali u tome nije uspio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pivo je najprije prolio po zvučniku, zatim ga popio na 'staromodan' način, a potom je pokušao doći do mikrofona, poskliznuo se i pao. Zaštitar mu je potrčao u pomoć, a Dave se vratio na pozornicu kao da ništa nije bilo. 

Foto: YouTube

Inače, Foo Fightersi će imati dva koncerta u Hrvatskoj, 18. i 19. lipnja ove godine u pulskoj Areni. 

- Ovi divljaci dolaze u Hrvatsku! Majko božja - napisao je Krist Novoselić (53), nekadašnji basist grupe Nirvana, kojemu su obožavatelji pisali neka i on dođe barem na odmor. 

'Sound City' Premiere - California | Autor: Krista Kennell/Press Association/PIXSELL Foto: Krista Kennell/Press Association/PIXSELL

Daveu nije strano padanje s pozornica, a jedne godine je i slomio nogu. Ležao je na podu nekoliko minuta, a publici je obećao da će ipak odraditi nastup do kraja čim obavi liječnički pregled. Kad se vratio na pozornicu, koncert je do kraja odradio sjedeći. 

- Možda neću moći trčati ili hodati, ali i dalje mogu vrištati i svirati gitaru - rekao je Dave.

Instagram | Autor: schreenshot 433 Instagram Foto: schreenshot 433 Instagram

NJIMA NE TREBA VJEROVATI: Ovih 5 horoskopskih znakova su najveće tračare i ne znaju kad treba stati

Naši partneri pišu
Message