To je to što me zanima!

Pjevač Justin Bieber priznao da je tjeskoban zbog lijekova

Justin Bieber priznao je kako već godinu dana uzima tablete za koncentraciju. Navodno su mu dijagnosticirali ADHD, poremećaj koncentracije i hiperaktivnost
Vidi originalni članak

Kanadski pjevač Justin Bieber (21) za časopis GQ priznao je kako već godinu dana uzima tablete za koncentraciju. Navodno su mu dijagnosticirali ADHD, poremećaj koncentracije i hiperaktivnost.

- U posljednje vrijeme sam postao tjeskoban. Mislim da ću se sad malo ‘maknuti’ s tableta - rekao je pjevač. U posljednjih nekoliko mjeseci Justin je više puta prekinuo koncerte i intervjue jer su ga publika i novinari naživcirali. 

Inače, Bieber se nedavno u pratnji četvorice zaštitara sukobio sa zaposlenicima arheološkog nalazišta na poluotoku Jucatanu. Osim što je psovao, teturao s pivom u ruci i naguravao se, pjevač je odlučio i skinuti hlače i gaće te se pokazati turistima.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • snoopylove4ever 13.02.2016.

    Aha sad se na bolest pokusava izvuc, ma daj...Previše para, pa ne zna šta će sa sobom...

  • 13.02.2016.

    ovaj kak je krenuo ne bi me c udlio da avrsi u klubu 27

  • --- DAVOR --- 13.02.2016.

    Oče se to dogodit od šmrkanja kokaina. Navodno privremeno diže inteligenciju na nekih sat vremena jer nabrije moždane funkcije,ko da u benzinca natočiš kerozin,ludilo al na kraju motor izgori pa tako i mozak pošandrca od koke. Za par godina će bit poznat samo kao bivša zvijezda koja obilazi komune i nosi krunicu sa sobom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare