To je to što me zanima!

Pjevač Saša Lozar na jedan dan postao legendarni Kurt Cobain

U PETAK NA KIOSCIMA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

'Masked Singer' samo što nije krenuo. Dok će u showu kao detektiv pogađati tko se krije ispod maske, samo za Cafe pjevač Saša Lozar (43) pristao se maskirati u frontmena Nirvane. I zapaliti koju cigaretu. I nalakirati koji nokat u crveno. U velikom intervjuu otkriva sve o novom albumu, pogađaju li ga kritike, a i kakve se sve maske kriju u RTL-ovu showu.

Pogledali smo seriju 'Alaska Daily' o velikoj njujorškoj novinarki koja je pala u nemilost i na poziv starog urednika odlazi u lokalni list istražiti priču o nestancima, mogućim ubojstvima, djevojaka pripadnica domorodačkog stanovništva na koje policija ne obraća pažnju.

Na male ekrane vraćaju se i dobro znani showovi - 'Ljubav je na selu' i 'Survivor'. Voditeljica Anita Martinović ispričala nam je o anegdotama sa snimanja ljubavnog showa, a Mario Mlinarić otkriva što mu najteže pada u Dominikanskoj Republici gdje će i ove godine kandidati preživljavati.

Sara Duvnjak pojačanje je u 'Dnevniku' Nove TV. Velika zaljubljenica u adrenalin prije televizije je radila kao glumica, a ispričala nam je i s kojim je danas predsjednikom jedne zemlje išla u školu.

Borko Perić otkriva sve o novoj predstavi 'Kralj Ubu', čija je premijera u petak, 24. veljače, a u vremeplovu se prisjećamo Josipe Lisac koja slavi 50 godina od antologijskog albuma 'Dnevnik jedne ljubavi'.

Donosimo najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • peroprco 23.02.2023.

    Kako se čita Kurt čoban

Komentiraj...
Vidi sve komentare