To je to što me zanima!

Pjevači Natalie Imbruglia i Daniel Johns su prekinuli

Pjevačica Natalie Imbruglia (32) rastala se od svog supruga, frontmena grupe Silverchair, Daniela Johnsa (28). Nakon četiri godine
Vidi originalni članak

Zanosna Natalie Imbruglia (32) rastala se od svog supruga, frontmena grupe Silverchair, Daniela Johnsa (28). Nakon četiri godine, poslovne su ih obveze konačno došle braka. Naime, zbog karijera na različitim kontinentima, Natalie i Daniel nisu živjeli zajedno. Dok je ona živjela u Velikoj Britaniji, on je bio u Australiji.
- Razdvojilo nas je to što nismo provodili dovoljno vremena jedno uz drugo - otkrili su oni u zajedničkoj izjavi. Pjevački par stupio je u brak na doček Nove godine 2003. godine. Nagađa se da je Natalie sada s Davidom Walliamsom (36), ali ona to demantira.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vemi 05.01.2008.

    Xenci, a da objave i tvoju priču?? Šalim se, ali s obzirom na aktere ove objavljene priče, meni bi vjerojatno isto značila.... otprilike ništa! Btw, slažem se s tobom!

  • Xenci 04.01.2008.

    Definitvino sam se uvjerila iz vlastitih iskustva, da veza na daljinu ne uspjeva! To je samo patnja između dvoje ljudi...a tko voli patiti...?nitko!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare