To je to što me zanima!

Pjevačica Avril i reper Tyga su razmjenjivali nježnosti u Parizu

Pjevačica je prije mjesec dana prekinula sa zaručnikom Mod Sunom, a sada je u vezi s reperom Tygom koji je poznat po vezi s Kylie Jenner
Vidi originalni članak

Pjevačica Avril Lavigne (38) i reper Tyga (33) potvrdili su svoju vezu nakon nekoliko mjeseci nagađanja da su zajedno. Par se u javnosti pokazao na Pariškom tjednu mode gdje su ulovljeni u zagrljaju, a prije toga su viđeni i na privatnom partyju Leonarda DiCaprija, prenosi Page Six

Pjevačica je prije mjesec dana prekinula sa zaručnikom Mod Sunom (35), a zaručili su se u ožujku 2022. u Parizu. Na samu prosidbu, osvrnula se i pjevačica koja je u intervju za People rekla da je to bilo veoma romantično.

- Bila je to najbolja, najromantičnija prosidba koju sam ikad mogla poželjeti. Bili smo u Parizu, plovili po rijeci Seini. Imali smo violinista, šampanjac i ruže. Činilo se kao da je vrijeme stalo i tom trenutku postojali smo samo nas dvoje - izjavila je. 

Tyga je poznat po svojoj vezi s reality zvijezdom Kylie Jenner (25) kojoj je kupovao raskošne poklone, a prekinuli su nakon tri godine veze.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare