To je to što me zanima!

Pjevačica Faye (20) objavila je tužne vijesti: Dijagnosticiran mi je agresivan tumor na mozgu...

Sretna što sam okružena osobama koje me najviše podržavaju i koje odbijaju odustati od mene čak i u vremenima kada sam odustajala sama od sebe, napisala je
Vidi originalni članak

Pjevačica Faye Fantarrow (20) nastavlja svoju bitku za ozdravljenje. Dva puta je preboljela akutnu leukemiju, a sada je svojim pratiteljima otkrila da joj je otkriven gliom, rijedak i opasan tumor na mozgu koji može biti opasan po njezin život. 

BROJNI TALENTI Sigurno niste znali da su ove zvijezde Kanađani: Od Pamele do Jima Carreya i Celine Dion

- Mislim da vam konačno moram objasniti što se sa mnom događalo u posljednje vrijeme i zašto nisam bila aktivna na sceni. Krajem kolovoza dijagnosticiran mi je agresivni tumor na mozgu, gliom, što je bio potpuni šok i isprva nije bila baš dobra prognoza u pogledu mojih šansi za preživljavanje - napisala je Faye i nastavila:

- Sretna što sam okružena osobama koje me najviše podržavaju i koje odbijaju odustati od mene čak i u vremenima kada sam odustajala sama od sebe. Kao rezultat neumornog rada i istraživanja drugih ljudi, primljena sam na medicinsko ispitivanje u Americi i koje će mi ponuditi priliku da nastavim biti s ljudima koje volim, stvarajući glazbu do kraja života.

Zamolila je i sve one koji mogu da joj ovaj težak period olakšaju s financijske strane i doniraju koliko mogu. 

- Očito će ovo zahtijevati dosta financijskih sredstava koje apsolutno mrzim tražiti na ovaj način u trenutnoj situaciji, ali bila bih jako zahvalna ako biste mogli pomoći svojim prilogom - napisala je mlada glazbenica.

Za njezino liječenje potrebno je više od 450.000 funti (3.9 milijuna kuna) kako bi sudjelovala u kliničkom ispitivanju u Sjedinjenim Državama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Gost Gost 28.11.2022.

    Tužno:)

  • Zlatna Vuga 28.11.2022.

    Zašto, o zašto se razbolijevaju tako mladi ljudi? I zašto joj se nudi ne liječenje, nego kliničko istraživanje, koje je kak ti po njihovom liječenje i to još mora platiti ako se hoće u to uključiti. Pa zar ne bi to ta država još trebala platiti njoj jer se prepušta nečemu što nije istraženo.

  • blago tebi jesi pametan 28.11.2022.

    sretno curo mlada :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare