Show

Komentari 3

Pjevačica Faye (20) objavila je tužne vijesti: Dijagnosticiran mi je agresivan tumor na mozgu...

Pjevačica Faye (20) objavila je tužne vijesti: Dijagnosticiran mi je agresivan tumor na mozgu...

Sretna što sam okružena osobama koje me najviše podržavaju i koje odbijaju odustati od mene čak i u vremenima kada sam odustajala sama od sebe, napisala je

Pjevačica Faye Fantarrow (20) nastavlja svoju bitku za ozdravljenje. Dva puta je preboljela akutnu leukemiju, a sada je svojim pratiteljima otkrila da joj je otkriven gliom, rijedak i opasan tumor na mozgu koji može biti opasan po njezin život. 

- Mislim da vam konačno moram objasniti što se sa mnom događalo u posljednje vrijeme i zašto nisam bila aktivna na sceni. Krajem kolovoza dijagnosticiran mi je agresivni tumor na mozgu, gliom, što je bio potpuni šok i isprva nije bila baš dobra prognoza u pogledu mojih šansi za preživljavanje - napisala je Faye i nastavila:

- Sretna što sam okružena osobama koje me najviše podržavaju i koje odbijaju odustati od mene čak i u vremenima kada sam odustajala sama od sebe. Kao rezultat neumornog rada i istraživanja drugih ljudi, primljena sam na medicinsko ispitivanje u Americi i koje će mi ponuditi priliku da nastavim biti s ljudima koje volim, stvarajući glazbu do kraja života.

Zamolila je i sve one koji mogu da joj ovaj težak period olakšaju s financijske strane i doniraju koliko mogu. 

- Očito će ovo zahtijevati dosta financijskih sredstava koje apsolutno mrzim tražiti na ovaj način u trenutnoj situaciji, ali bila bih jako zahvalna ako biste mogli pomoći svojim prilogom - napisala je mlada glazbenica.

Za njezino liječenje potrebno je više od 450.000 funti (3.9 milijuna kuna) kako bi sudjelovala u kliničkom ispitivanju u Sjedinjenim Državama.

Najčitaniji članci