To je to što me zanima!

Feminnemka Nika operirala ruku nakon što ju je gurnula cura na Jarunu: 'Luđački bolovi'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mislila sam da poluprazan Jarun ne može biti tako opasan, ali ljutita mlada djevojka odlučila je da su obje trake njene i gurnula mi rolu biciklom, pojasnila je pjevačica
Vidi originalni članak

Pjevačica Nika Antolos Ruban (32) javila se svojim pratiteljima iz kreveta s gipsom na ruci i ispričala kako joj se dogodila nezgoda te da nažalost mora na operaciju. Na Instagram storyju je upravo objavila da je operacija bila gotova sinoć oko ponoći.

Nedavno je najavila da se s kolegicama Pamelom Ramljak (37) i Nedom Parmać (42) vraća na scenu s grupom Feminnem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bolovi su bili luđački... Ali sestre i doktor uspjeli su je smiriti da mogu za zaspati... Hvala svim divnim sestrama, doktorima i kirurzima Draškovićeve traumatologije... Spasili ste mi ruku - napisala je pjevačica u objavi.

- Mislila sam da poluprazan Jarun ne može biti tako opasan, ali ljutita mlada djevojka odlučila je da obje trake su njene i gurnula mi rolu biciklom. Nakon sto sam letjela s nogama u zrak, čuvajući kralježnicu i glavu, dočekala sam se na podlakticu. Osim što je kost na desnoj ruci slomljena - slomljena je na tri mjesta i moram na operaciju - napisala je Nika.

Podsjećamo, Feminnemke su nedavno objavile da su se vratile na scenu, a ta vijest je oduševila njihove obožavatelje. Prošlo je deset godina otkako se grupa raspala, a sad su presretne što će opet skupa zapjevati. 

Svaka je odlučila otići svojim putem u veljači 2012., ali ostale su u dobrim odnosima. U narednim godinama mnogi su htjeli opet vidjeti djevojke zajedno, ali tek su prije nekoliko mjeseci Neda i Pamela počele o tome ozbiljnije pričati. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • jajajgeurbroenwhvshq7161 24.05.2022.

    Nazalost znam kakvi su to bolovi. Ja sam prosle godine slomila lakat i morala sam operirati. U to vrijeme mi nije bilo do naslikavanja i objavljivanja fotografija...

  • trpaj_sirotinju 24.05.2022.

    ženo budi sretna da imaš sadržaja za slijedećih 6 mjeseci i da ćemo zajedno s tobom svjedočiti tvom putu ka oporavku

  • Mrkela123 24.05.2022.

    preseravanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare