To je to što me zanima!

Pjevačica grupe ET živi u stanu od 1,5 milijuna eura

Katarina Rautek je u novi stan od 500 'kvadrata', u kojem živi s dečkom Ivanom Čalićem, prvo preselila svoje bunde. Žive zajedno osam mjeseci
Vidi originalni članak

U garederobi Katarine Rautek (26) vise bunde od bizona, vuka, zeca i lisice. Vrijednost skupocjenog krzna je 90.000 kuna.
- Iako radije nosim umjetno krzno, nosim i pravo jer sam te budne dobila na dar - objasnila je Katarina, no nije otkrila tko ih je kupio. Predsjednik udruge Prijatelji životinja Luka Oman smatra da u njezinu srcu nema suosjećanja za životinje, koje se ubijaju zbog krzna. Ovih dana pjevačica ET-ja zaokupljena je useljenjem u stan od 500 kvadratnih metara. Prvo je donijela skupe bunde. U troetažnom stanu na sedmom katu u Španskom Katarina će živjeti s dečkom Ivanom Čalićem. On je i vlasnik zgrade u kojoj se nalazi stan. Na prvoj etaži je kuhinja od 50.000 kuna, blagovaonica te soba za goste. Zatim se kroz bijelo stubište ulazi u luksuzno uređenu spavaću sobu s garderobom i dizajnerskom kupaonicom. Na trećoj etaži je bazen, jacuzzi, ostakljena terasa i teretana. Vrijednost stana procjenjuje se na oko 1,5 milijuna eura. Katarina se ne brine zbog visokih režija jer se ne voli zamarati računima.
- Neću imati spremačicu jer sve volim raditi sama - rekla je Katarina. Pjevačica i Ivan u vezi su dvije godine, a odnedavno žive zajedno. No Katarina se još ne želi udati.

PJEVAČICA VOLI ČAVIĆEVU SARMU
Katarina Rautek i vlasnik Nove galerije Ivan Čalić upoznali su se prije dvije godine. Katarini se Ivan isprva nije svidio, ali joj je skuhao sarmu pa ju je oborio s nogu. Žive zajedno osam mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • ico29 21.05.2010.

    je je skuhao je on njoj sarmu :o)))) mislim da ona ubiti dobro radi sa sarmama :o) pa je tako i došla do pvako lijepog i raskošnog stančića .... no nije joj bilo lako sve ove godine,mislim da joj je prva sarma bila vrlo rano i tad je dobila samo bombonu,zatim drugom sarmom auto itd..

  • umag30 21.05.2010.

    koja k ,nisam ni mislio da nije vlasnik zgrade inace nebi imala za supu ,a kad je istjera jedan dan hahahahah

  • Teaaa1 21.05.2010.

    Kaj je je .. stan je zbilja lijep ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare