To je to što me zanima!

Pjevačica nakon napada: 'Moj sin ide u tu školu, ali ne poznaje tog dječaka, u šoku smo i dalje'

Srpska pjevačica Ana Stanić jedva je izustila nekoliko rečenica o tragediji u osnovnoj školi koja je zavila Srbiju u crno
Vidi originalni članak

U Osnovnu školu na Vračaru u kojoj je danas dječak K.K. (14) počinio pokolj ide i sin srpske pjevačica Ane Stanić (47) koja se oglasila povodom ovog stravičnog događaja.

- U šoku sam i dalje, ne mogu vjerovati što se dogodilo. Svi smo uznemireni. Moj sin pohađa tu školu, ali je danas druga smjena. Još uvijek nemam nikakve informacije. Moj sin ide u peti razred, a dječak koji je pucao je sedmi. Nisu se poznavali - rekla je za Telegraf.

UBIO OSMERO DJECE Uznemirujuće scene ispred škole i bolnice u Beogradu nakon pokolja. Plaču roditelji i djeca

Oglasio se i poznati srpski voditelj Zoran Kesić čije dijete također pohađa spomenutu školu. I ono je, srećom, bilo u drugoj smjeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja sam došao ispred škole da vidim što se događa, jer moje dijete ide u tu školu, ali ovog tjedna je druga smjena. Ne znam što reći, ovo je strašno, jako sam uznemiren... Naša djeca idu u tu školu... - rekao je također za Telegraf.

Povodom nezapamćene tragediji u Srbiji oglasile su se i glazbene zvijezde poput Jelene Karleuše (44) i Milice Todorović koje su izrazile sućut obiteljima, ali i naša voditeljica Nikolina Pišek čija bi mlađa kći također išla u tu školu da se nije preselila u Zagreb.

- Moja sućut svim obiteljima nastradalih. Nažalost, i ja poznajem neke. Molim za njih. Užas i jeza me prolaze jer bi i moje dijete bilo sada u ovoj školi da nismo odlučili drugačije - napisala je potresena Nikolina na Instagram Storyju.

DETALJI UŽASA U BEOGRADU Pogledajte jezivi papir dječaka iz beogradske škole: 'Izgleda kao plan iz nekakve videoigre'

Napadač je ubio najmanje osmero kolega i zaštitara, dok je još šest učenika ranio, kao i učiteljicu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • grom 1992 03.05.2023.

    Bitno eto da tvoje dijete ide u tu školu ali u drugu smjenu. Nebitna su ova djeca i roditelji iz prve smjene a pogotovo djeca koja su ubijena. Te ocvale nazovi pjevačice i voditeljice poput ove i Pišekice bi se trebale prestati reklamirati preko ove tragedije. I samo neka se one ne mole za tu djecu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare