To je to što me zanima!

Pjevačica nakon poroda putuje, a dijete jedva da i vidi: 'Dadilje su tu, beba ionako ne razumije'

Janković je po porodu zaključila kako je vrijeme za godišnji odmor. Posjetila je prvo Hrvatsku, a nakon nekoliko tjedana našu je obalu zamijenila onom turskom. Novorođenče kod kuće čuvaju dvije dadilje
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Dijana Janković (32), koja nastupa pod umjetničkim imenom Didi J, 'proslavila' se posljednjih godina na društvenim mrežama prvenstveno zahvaljujući luksuznom načinu života, koji njeguje na račun imućnog supruga, ali i osebujnim izjavama, koje kod njezinih pratitelja izazivaju popriličnu nevjericu. 

Pjevačica upitne karijere nedavno je postala majka, a po porodu je zaključila kako je vrijeme za godišnji odmor. Posjetila je prvo Hrvatsku, a nakon nekoliko tjedana našu je obalu zamijenila onom turskom. Ništa tu ne bi bilo sporno da Janković pritom vodi brigu oko dvomjesečne bebe, zbog koje se i posvađala sa svojim pratiteljima.

UŽIVAT ĆE 10 DANA Bogata srpska pjevačica hvali se vilom od čak 1000 kvadrata u Hrvatskoj, bebu dala dadiljama

- Pa nije baš da bebu nisam vidjela cijelih mjesec dana. Bila sam prvo u Hrvatskoj, zatim sam je došla vidjeti pa sam tek onda otišla u Tursku. Stalno sam zvala dadilje i gledala sam je preko video-poziva. Pa bolje da dijete čuvaju dadilje nego da dugo putuje i da je maltretiram vozikajući je - rekla je za tamošnje medije Janković. 

Kontroverznu pjevačicu napali su i zaključili kako joj je odmor važniji od vlastitog djeteta, a na društvenim je mrežama ubrzo postala 'hit'.

- Na odmor sam krenula kad sam se oporavila od poroda i kad sam shvatila da djetetu ništa neće faliti bez mene jer ima dvije dadilje. Ona je beba, kao da beba zna tko je čuva - zaključila je bez grižnje savjesti. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • bernardino 13.09.2020.

    U jednoj radio emisiji o djeci doktor je odgovarao na pitanja roditelja. Jedna majka pita, kada treba početi učiti dijete? Doktor pita, koliko vam je staro dijete, a majka odgovara: tri mjeseca, a doktor će na to: kasnite tri mjeseca!

  • LUKACRI 13.09.2020.

    ovca

  • crazy mind 13.09.2020.

    nije majka svaka koja je rodila

Komentiraj...
Vidi sve komentare