To je to što me zanima!

Pjevačica otvoreno o ovisnosti, bulimiji, seksualnosti: Spremna sam danas biti u vezi s bilo kime

Američka glumica i pjevačica progovorila je o svojoj ovisnosti o drogama, bulimiji i seksualnosti, deklarirajući se kao 'fluidna panseksualka'
Vidi originalni članak

Demi Lovato (28) u svom nedavnom intervjuu s Joe Roganom otkrila je tamne strane svoje prošlosti. Američka glumica i pjevačica dugo se vremena borila s ovisnosti o drogama, često je konzumirala kokain, Xanax i heroin što je rezultiralo predoziranjem 2018. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Doktori su joj rekli da su je minute dijelile od smrti. Uzimanja droga ostavilo je doživotan trag na Demi: od posljedica tri moždana udara, srčanog udara i zatajenja organa ima oštećenje mozga i slijepe pjege u vidu, zbog kojih i danas ne može voziti. 

Otkrila je i da se borila s mentalnim problemima, kao i mnoge druge dječje zvijezde, bolovala je od bulimije od 12. godine, te je uz to bila seksualno zlostavljana i silovana u tinejdžerskim danima. Lovato je progovorila i o svojoj seksualnoj orijentaciji, rekavši da je 'trenutno otvorena za doslovno bilo koga'.

ISPOVIJEST DISNEYJEVE ZVIJEZDE Lovato: Izgubila sam nevinost silovanjem, bilo mi je 15 godina

Za sebe tvrdi da je 'fluidni panseksualac', što u prijevodu znači da se može zamisliti u krevetu s bilo kime prema kome osjeti seksualnu privlačnost - svejedno je li riječ o muškarcu, ženi, transrodnoj osobi i seksualnoj orijentaciji. 

Na pitanje želi li imati djecu odgovorila je: 'prije sam jako željela imati vlastitu djecu, ali sada razmišljam o posvajanju' i dodaje 'nekoć sam bila sigurna da ću završiti s muškarcem i imati biološku djecu, ali sada sam seksualno fluidna, ne znam hoću li ikad više biti s muškarcem tako da ne znam hoću li imati biološku djecu', otkrila je Demi u podcastu Joe Rogan Experience.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Trump Jong Un 03.04.2021.

    Ako je istina ovdje bi i bili imao šanse

  • imal' tanje? 03.04.2021.

    Bolje ti je bilo dok si bila navucena😂

  • ante-portas 03.04.2021.

    Nisu svi sposobni za zivot zvijezde. Cura je talentirana, ali vecina iz Disneya iz tog doba su problematicni. Krivi su vecinom roditelji i menadzeri. Sve zbog love. Ali mi smeta sto ona sada pokusava biti nekakav heroj i uzor, a vecina cura koje se ne drogiraju su zapravo bolje od nje i one bi trebale biti uzor njoj. Svi mi imamo problema u zivotu. pa ih rjesavamo, najlakse se drogirati i zaboraviti na problem. A kad se otrijeznis, problem je i dalje tu. Pa ispocetka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare