To je to što me zanima!

'Slučajno' pokazala međunožje: Svakim korakom otkrivala više

Američka pjevačica Halsey na dobrotvornoj je gala večeri ukrala svu pažnju puno poznatijim kolegicama i to sve zbog 'hrabre' haljine u kojoj je nezgoda bila neizbježna
Vidi originalni članak

Halsey (23) poznata po hitu 'Bad At Love', pojavila se na svečanosti organizacije amfAR, koja se bavi financiranjem istraživanja za pronalazak lijeka protiv AIDS-a, u crnoj haljini s prorezom koji joj seže sve do prepona. 

Američka pjevačica je na putu od automobila do gala večere uspjela pokazati više no što je htjela. Hodajući, Halseyjina haljina se potpuno rastvorila, a paparazzi su spremno 'uhvatili' njeno obnaženo međunožje. Iako je, naizgled, imala tangice, mladoj je glazbenici ipak sve 'provirilo'. 

Kada je pozirala za okupljene fotografe, Halsey je u pomoć skočila i stilistica te joj pridržavala haljinu kako joj se ne bi pomaknula. 

Pjevačica je tijekom gala večeri i zapjevala, a za nastup je odabrala šljokičastu haljinu s prorezima, koja joj je istaknula dekolte. 

Halsey je tijekom ceremonije sjedila za stolom s Heidi Klum, Taraji P. Hensom i Adrienom Brodyjem. 

Osim nje, i Klum (44) je odabrala haljinu s prorezom koja joj ističe noge, baš kao i Ashley Graham (30). 

Gala večer amfAR organizacije od 1985. okuplja svjetske zvijezde.

Pjevačica pravog imena Ashley Nicolette Frangipane proslavila se 2012. videima koje je objavljivala na YouTubeu i Tumblru, a njena parodija na pjesmu Taylor Swift 'I Knew You Were Trouble' postala je viralna. 

Iako je svoje prve pjesme snimila 2014., te je nastupala kao uvodni izvođač grupama The Kooks i Imagine Dragons, postala je poznatija tek 2016. kada je snimila pjesmu s grupom The Chainsmokers, 'Closer'. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • luna5 09.02.2018.

    pokazala cupi i kaj sad , se srušil svet ili smo mi još u sedmom stolječu , ajmo dalje

  • 09.02.2018.

    Nisam baš sigurna da haljina nije namjerno izabrana, iz razloga da skrene pažnju ili nam nešta poruči..Od stava i garda, otvorenog pomalo drskog pogleda..A cjelokupni nastup sa pokazivanjem tetovaža i asocijacija otvorenog izreza sa pozivom na pogled- u nedogled : D Meni tu ima više podsmjeha i kritike, nego što izgleda na prvu. Čini mi se...Ali eto, nikada nismo sigurni..U tom i jeste gaf. Hoće li netko stati na haljinu? Može biti, se nasloni na pogrešnu nogu ? ;))Zauzme pogrešan položaj i slično.No ima jedan bitan detalj..Takve haljine vrlo često, točnije, gotovo uvijek imaju jednu nogavicu gaćica ušivenu u rubove haljine sa te strane, a sa druge se navlače kao i uobičajeno.:) Jedna vrsta "cirkuskog kostima za nastup"..što joj je i idealno uspjelo :))))E sada..što je poruka..ovisi o formatu..Curriculum Vitae ;)

  • Ketyy_1 09.02.2018.

    Njima je sve slučajno

Komentiraj...
Vidi sve komentare