To je to što me zanima!

Pjevačica prozvala nogometaša udvarača: 'Imaš ženu i djecu'

Iako mu Rexha u jednom trenutku odgovara srdačno i pojašnjava gdje će nastupati, čini se kako joj poslije nije bilo do dopisivanja s oženjenim muškarcem
Vidi originalni članak

Američka pop pjevačica albanskih korijena, Bebe Rexha (29), javno je prozvala na svom Instagramu nogometaša koji joj se besramno nabacuje preko poruka, a oženjen je i ima djecu. Iako pred svojih 7 milijuna pratitelja nije otkrila identitet sportaša, poslala mu je jasnu poruku. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jeste li ikad imali onog jednog tipa koji vam stalno ulazi i izlazi iz života, a varalica je i samo troše vrijeme - upitala je Bebe sljedbenike, a zatim nastavila priču. Pjevačica je objavila i screenshot razmjene poruka s nepoznatim nogometašem, kojeg zanima kad će se vidjeti. 

USPJEH HRVATSKOG DIZAJNERA Revija Victoria's Secret: Bebe Rexha nastupila u 'Zigmanu'

Iako mu Rexha u jednom trenutku odgovara srdačno i pojašnjava gdje će nastupati, čini se kako joj poslije nije bilo do dopisivanja s oženjenim muškarcem. 

- Ne nazivaj me 'prijateljice' i ne javljaj mi se više. Oženjen si i imaš troje djece. Bavi se svojim sportom, a mene pusti na miru - napisala mu je između ostalog u svojem Instagram Storyju, koji su vidjeli milijuni ljudi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VIDI OVO! HOROSKOP: Svaki horoskopski znak ima svoju novogodišnju odluku, koja je Vaša?

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 31.12.2018.

    Tko je ova?Kako se to izgovara?

  • Ivica9999 31.12.2018.

    Da je barem hrvatica

  • glinac 31.12.2018.

    Hahahahahaha na ovu foru se i Hana Hadziavdagic izreklamirala, kao spustila liku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare