To je to što me zanima!

Pjevačica šokirala: 'Zatočili su me, drogirali i silovali danima'

Njezin debitantski album 'Rockferry' iz 2008. postigao je svjetski uspjeh i bio najprodavaniji album u Velikoj Britaniji te godine, no ubrzo se povukla i nestala iz javnosti
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica Duffy (35) na društvenim mrežama je svojim fanovima i pratiteljima napisala ispovijest u kojoj prepričava kako ju je nepoznata osoba drogirala, zatočila i silovala.

- Možete samo zamišljati koliko puta sam dvojila hoću li ovo napisati, razmišljala o načinu na koji bih to napisala i kako bih se osjećala nakon toga. Nisam potpuno sigurna zašto je sad pravo vrijeme i zašto se osjećam oslobođeno i uzbuđeno jer progovaram. Ne mogu objasniti. Mnogi od vas su se pitali što mi se dogodilo, zašto sam nestala. Novinar me kontaktirao, našao je način kako doći do mene i sve sam mu ispričala prošlog ljeta. Bio je ljubazan i bilo je nevjerojatno konačno progovoriti. Nekoliko sam dana bilo silovana, drogirana i držana u zatočeništvu. Preživjela sam, a oporavak je potrajao. Nema laganog načina kako to ispričati. Mnogo sam vremena posvetila tome da opet osjetim radost u svom srcu, a to osjećam sada. Pitate se zašto nisam iskoristila svoj glas kako bih izrazila bol koju osjećam? Nisam htjela pokazati svijetu tugu u mojim očima. Pitala sam se kako mogu pjevati iz srca koje je slomljeno. Polako je prestalo biti slomljeno - ispričala je potresno svjedočanstvo pjevačica. 

Duffy je posljednjih godina pauzirala je svoju nekad vrlo uspješnu pjevačku karijeru, a naglasila je da će uskoro biti objavljen intervju, u kojem će odgovoriti na sva pitanja fanova. Apelirala je na razumijevanje fanova koji su se pitali gdje je nestala te na mir koji je sad potreban njoj i njezinoj obitelji. 

Njezin debitantski album 'Rockferry' iz 2008. postigao je svjetski uspjeh i bio najprodavaniji album u Velikoj Britaniji te godine, a hitovi poput 'Mercy', 'Warwick Avenue' i 'Well, Well, Well' na YouTubeu broje desetke milijune pregleda. Osvojila je i tri Brit Awards nagrade, a onda iznenada najavila da će uzeti stanku od javnih nastupa. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • serpentine 26.02.2020.

    Isuse koji komentari..pa ja nemsm vise zivaca za ovaj portal..iste teme na fejsu su normalno komentirane...svaku zrtvu se pljuje i osuduje i onda se cudite sta sute.. Weinsteina vecina opravdavala,ovu nazivate svakavim imenima..ma fuj

  • narf 26.02.2020.

    Evo jos jedne silovane...

  • Gujakis 26.02.2020.

    Očigledno svi mi muški samo silujemo. Nema više normalnog seksa. Upoznaš curu i odmah ju jadnu siluješ. Ljudi moji doći će do toga da će žene biti željne seksa jer se nitko od muških neće usuditi više pokupit se sa nekom iz straha kada veza krene krivo i raspadne se automatski će biti optužen za silovanje. Pa braćo moja, što bi Izet rekao, očito odošmo mi svi u pedere rađe nego u prdekanu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare