Obavijesti

Show

Komentari 38

Pjevačica šokirala: 'Zatočili su me, drogirali i silovali danima'

Pjevačica šokirala: 'Zatočili su me, drogirali i silovali danima'
2

Njezin debitantski album 'Rockferry' iz 2008. postigao je svjetski uspjeh i bio najprodavaniji album u Velikoj Britaniji te godine, no ubrzo se povukla i nestala iz javnosti

VIDEO

Britanska pjevačica Duffy (35) na društvenim mrežama je svojim fanovima i pratiteljima napisala ispovijest u kojoj prepričava kako ju je nepoznata osoba drogirala, zatočila i silovala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You can only imagine the amount of times I thought about writing this. The way I would write it, how I would feel thereafter. Well, not entirely sure why now is the right time, and what it is that feels exciting and liberating for me to talk. I cannot explain it. Many of you wonder what happened to me, where did I disappear to and why. A journalist contacted me, he found a way to reach me and I told him everything this past summer. He was kind and it felt so amazing to finally speak. The truth is, and please trust me I am ok and safe now, I was raped and drugged and held captive over some days. Of course I survived. The recovery took time. There’s no light way to say it. But I can tell you in the last decade, the thousands and thousands of days I committed to wanting to feel the sunshine in my heart again, the sun does now shine. You wonder why I did not choose to use my voice to express my pain? I did not want to show the world the sadness in my eyes. I asked myself, how can I sing from the heart if it is broken? And slowly it unbroke. In the following weeks I will be posting a spoken interview. If you have any questions I would like to answer them, in the spoken interview, if I can. I have a sacred love and sincere appreciation for your kindness over the years. You have been friends. I want to thank you for that x Duffy Please respect this is a gentle move for me to make, for myself, and I do not want any intrusion to my family. Please support me to make this a positive experience.

A post shared by @ duffy on

- Možete samo zamišljati koliko puta sam dvojila hoću li ovo napisati, razmišljala o načinu na koji bih to napisala i kako bih se osjećala nakon toga. Nisam potpuno sigurna zašto je sad pravo vrijeme i zašto se osjećam oslobođeno i uzbuđeno jer progovaram. Ne mogu objasniti. Mnogi od vas su se pitali što mi se dogodilo, zašto sam nestala. Novinar me kontaktirao, našao je način kako doći do mene i sve sam mu ispričala prošlog ljeta. Bio je ljubazan i bilo je nevjerojatno konačno progovoriti. Nekoliko sam dana bilo silovana, drogirana i držana u zatočeništvu. Preživjela sam, a oporavak je potrajao. Nema laganog načina kako to ispričati. Mnogo sam vremena posvetila tome da opet osjetim radost u svom srcu, a to osjećam sada. Pitate se zašto nisam iskoristila svoj glas kako bih izrazila bol koju osjećam? Nisam htjela pokazati svijetu tugu u mojim očima. Pitala sam se kako mogu pjevati iz srca koje je slomljeno. Polako je prestalo biti slomljeno - ispričala je potresno svjedočanstvo pjevačica. 

Pixsell

Duffy je posljednjih godina pauzirala je svoju nekad vrlo uspješnu pjevačku karijeru, a naglasila je da će uskoro biti objavljen intervju, u kojem će odgovoriti na sva pitanja fanova. Apelirala je na razumijevanje fanova koji su se pitali gdje je nestala te na mir koji je sad potreban njoj i njezinoj obitelji. 

Njezin debitantski album 'Rockferry' iz 2008. postigao je svjetski uspjeh i bio najprodavaniji album u Velikoj Britaniji te godine, a hitovi poput 'Mercy', 'Warwick Avenue' i 'Well, Well, Well' na YouTubeu broje desetke milijune pregleda. Osvojila je i tri Brit Awards nagrade, a onda iznenada najavila da će uzeti stanku od javnih nastupa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin