To je to što me zanima!

Pjevačica u emisiji uživo otkrila da ispod haljine ne nosi gaćice

Tijekom gostovanja u showu Chelsea Lately, LeAnn Rimes (30) otkrila je da ispod kratke, crne haljine koju je odjenula za emisiju ne nosi donje rublje
Vidi originalni članak

Country pjevačica trenutačno promovira svoj novi album 'Spitfire', a čini se da će uložiti mnogo truda da njezin novi glazbeni uradak dospije u ruke publike. Tijekom gostovanja u showu Chelsea Lately,  LeAnn Rimes (30) otkrila je da ispod kratke, crne haljine koju je odjenula za emisiju ne nosi donje rublje. 

Haljina je otkrila njezine preplanule noge koje je istaknula u cipelama s visokom petom. Osim o donjem rublju, pjevačica je pričala i o posljednjih četiri i pol godine života za koje kaže da su joj bile jako stresne. 

LeAnn je u braku s Eddiejem Cibrianijem (39). Žive s  dvojicom njegovih sinova, Masonom (10) i Jakeom (6), koje je dobio u braku s prvom suprugom Brandi Glanville (40). 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • bebi55 10.06.2013.

    Indira bez grudnjaka - ova bez gaća - divno - možeš misliti kako će izgledati fotelja nakon što se digne - mislim njezina guzica. Koja je to vijesz - što nas briga za to.

  • EXCEL SHU_KU 09.06.2013.

    Ewww...nadam se da su dezinficirali tu stolicu poslije

  • Lindy 09.06.2013.

    U kakvom svijetu mi živimo, o čemu se više vodi briga i pozornost, čemu se dodaje na važnosti, nije ni čudo da nas Bog kažnjava vremenskim nepogodama! (potresi, poplave i ostalo)..Kada će narod pregledati?? Pobogu, pa šta se to koga tiče jer neka nosi ili ne nosi gače?? Njezina stvar! Ali nema se šta sjesti igdje u javnosti bez gača osim u svojoj kući! Da sam voditeljica i da mi to kaže, otjerala bi ju iz studija i javno osramotila, pa dobila ja otkaz zbog toga...ma zgadi mi se ovo nešto...koje li prostote i nemoralnosti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare