To je to što me zanima!

Pjevaču rekli da mu je ostalo još 18 mjeseci života, nije klonuo: 'Borim se za obitelj i za druge'

Parker se počeo boriti i s depresijom, ali svoje mentalno zdravlje djelomično pripisuje i teškim nuspojavama liječenja. Podrška mu stiže sa svih strana
Vidi originalni članak

Britanskom pjevaču boybanda The Wanted, Tomu Parkeru (33), prošle godine dijagnosticiran je rijedak i neizlječiv tumor na mozgu, a doktori su mu dali samo 18 mjeseci života.

- Tragično je i devastirajuće, a utjecaj bolesti na moju suprugu i djecu je stravičan - rekao je. 

Sad je prepoznat je kao utjecajan lobist koji je bori za prenamjenu sredstava iz državne blagajne u istraživanje i liječenje bolesti kojima medicina, zasad, ne može doskočiti.

- Imate 33 godine i tada vam kažu da imate još 18 mjeseci života. To je užasno, no borim se za obitelj - rekao je Parker i nadovezao se da tumori mozga ubijaju sve više djece i ljudi mlađih od 40 godina od bilo kojeg drugog raka, ali samo dva posto nacionalnog ulaganja u istraživanje raka dodjeljuje se istraživanju tumora mozga. Ta vijest došla mu je u najgore vrijeme kada mu se trebao roditi sin Bodhy s glumicom Kelsey Hardwick (30) s kojom ima i kćer Aureliju (2) te su oni razlog zbog kojeg se bori protiv ove opake bolesti.

BORIO SE S KARCINOMOM Redatelj Kovač o preminulom kolegi Milenku Zeki: 'Bio je veseljak, duša svake zabave'

Parker se počeo boriti i s depresijom jer je tumor neizlječiv i ne može se ukloniti, ali svoje mentalno zdravlje djelomično pripisuje i teškim nuspojavama liječenja.

U svojoj borbi dobio je podršku slavnih kolega, a sada je pozvan video linkom dati iskaz odboru britanske vlade koji odlučuje koliko će se novaca izdvojiti iz državne blagajne za medicinska istraživanja.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare