To je to što me zanima!

'Pjevao sam u trenutku kad mi je umro otac, tko ne bi plakao?'

Miroslav Škoro ne stidi se pokazati emocije, a na koncertu na Gripama posebno mu je bio dirljiv trenutak kad su članovi Torcide kleknuli dok je pjevao 'Ne dirajte mi ravnicu' na obljetnicu očeve smrti
Vidi originalni članak

Miroslav Škoro (56) koji je prema anketi HRT-a o popularnosti potencijalnih predsjedničkih kandidata na trećem mjestu, odmah iza Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića, gostovao je u studiju 24sata gdje se osvrnuo na rezultate ankete i govorio o političkim planovima, ali i 30. obljetnici od nastanka pjesme 'Ne dirajte mi ravnicu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevač koji će obljetnicu hit pjesme proslaviti turnejom od 30-ak koncerata koja počinje u Zagrebu kaže kako se ne stidi pokazati emocije na nastupima. 

ODMAH IZA KOLINDE I ZOKIJA Gotovo 10 posto Hrvata želi za predsjednika Miroslava Škoru

- Doživljavam to ljudski. Iskazati emociju, ne stidim se toga, dopuštam da nekome to ne znači toliko, netko misli da nije muški plakati, ali ja sam ovakav kakav jesam, ako me ponese, ponese me - ispričao je Škoro i prisjetio se koncerta na Gripama u Splitu kad je zaplakao dok je pjevao 'Ne dirajte mi ravnicu' jer ju je otpjevao na obljetnicu očeve smrti. 

- Na dan kad mi je otac umro, 26. 11., izvodio sam 'Ravnicu', tata je umro u 22.50 sati, dogodilo se da sam u to vrijeme izvodio pjesmu, to sam znao ja, publika nije. Tata je imao težak život, sam sebi bio je najgori neprijatelj, ali je drukao za Hajduk, roditelji su došli iz Imotskog. Torcida je bila na koncertu i dečki su u tom trenu kleknuli, i nemoj sad ti pustiti suzu kad znaš da ti je taj dan na taj trenutak umro otac - ispričao nam je Škoro.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 23.05.2019.

    da hrt ima hrabrosti stavio bi u anketu umjesto škore ANTU GOTOVINU.. pa bi kolinda imala 6 posto, milanović 4 posto a general 90 posto podrske.. ali nece on u smrdljivu mocvaru gazit.. iako bi mogao povesti narod.. jos jednom... da se oslobodimo hdz-a i ostalih zala koje su nas snasle

  • Psihijatrija 23.05.2019.

    Čuvaj zdravlje!Nismo dokučili zašto DRUGI Hrvat nije ni nazvo u bolnicu....Nećeš daleko,koliko god bio emotivan.To je samo otežavajuće(vidiš kako je Merkelica emotivna).

  • ha eto 23.05.2019.

    A naslov nema veze sa istinom i onim što on priča, koji jad i bijeda autora

Komentiraj...
Vidi sve komentare