To je to što me zanima!

Planiraju svadbu: Milojko i Milijana napravili popis gostiju

Skoro smo sve već pripremili. Obući ću veliku bijelu vjenčanicu, jedva čekam, rekla je Miljana te se našalila kako će na medeni mjesec u 'Parove'
Vidi originalni članak

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) koje su gledatelji upoznali u srpskom reality showu 'Parovi', svojim su odnosom intrigirali čitavu javnost. Sada se s nestrpljenjem pripremaju za svadbu, a mladenka je otkrila popis gostiju.

- Skoro smo sve već pripremili. Obući ću veliku bijelu vjenčanicu, jedva čekam. Pozvat ćemo puno bivših cimera: obavezno Aleksandru, Šmizlu, Dinu, Ilijanu, Ivana, Jecu i još nekoliko njih. Bit će to lijepa svadba - rekla je Miljana te se našalila kako će na medeni mjesec u 'Parove'.

Budući da je razlika između budućih supružnika 53 godine, i dalje izazivaju veliki interes javnosti. Milijana kaže kako su joj njeni najmiliji najviše zamjerili svađe s dragim.

PAR JE U ŠOKU Milojko i Milijana prvi su ispali u finalu: 'Nisam ovo očekivala'

- Svi mi malo zamjeraju svađe s Milojkom, to i sama sebi zamjeram. Moram priznati da sam očekivala osude na ulicama od ljudi, a dogodilo se totalno nešto suprotno, sve me hvale i žele da se fotografiram s njima. Divan je osjećaj - kaže Milijana. 

Par je još tijekom showa izjavio kako planiraju svadbu. Nakon što su ispali iz 'Parova', otkrili su da su malo sredili kuću te da nestrpljivo očekuju vjenčanje. Sve slobodno vrijeme, Milijana i Milojko provode skupa. 

Nakon izlaska iz showa, Milojko se nakratko razbolio, a oboje su priznali kako bi se voljeli vratiti na reality imanje. Ipak, Milojko kaže da svoju zaručnicu ne bi pustio samu. 

- Mislim da ne bih mogla sama. Treba mi netko, prvenstveno Milojko - zaključila je Milijana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Idi na 24sata

Komentari 63

  • La-la_1 01.08.2019.

    Zasto se daje medijski prostor ovome...radije bi citala o razmnozavanju ameba...ovo nisam ni citala...slika je dovoljna

  • alehandrita 01.08.2019.

    Tuga, čemer, jad.....

  • psilaju 01.08.2019.

    Šta je toj maloj u glavi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare