To je to što me zanima!

Plastik fantastik: Bugarka želi imati najveće usne na svijetu...

Ona smatra da je jedinstvena i tvrdi da nije kopirala ni jednu poznatu ličnost, kao i da još uvijek postoji konkurencija koju treba pobijediti kako bi ponijela titulu žene s najvećim usnama
Vidi originalni članak

Bugarka Andrea Ivanova (22) još je kao djevojčica bila skandalozna, jer je već tada govorila da želi izgledati poput njezinog idola, lutke Barbie. Osim toga, od malih nogu je htjela imati najveća usta na svijetu.

Prema njezinim riječima, čvrsto je odlučila ostvariti te neobične ciljeve. Andrea je primila 15 injekcija s hijaluronskom kiselinom u usne i obećala da će nastaviti s tretmanima. Nakon toga je primila još dvije injekcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezine usne sada su tri puta veće nego što su bile, navodi Today Online, a na ovaj pothvat potrošila je 2.500 dolara, odnosno oko 17.000 kuna.

Prema izvještavanju lokalnih medija i kako News prenosi, Andrea će usne ponovno 'puniti' svaki put kad se počnu smanjivati.

NADMAŠILA KASANDRU Tina ima najveće usne estrade: Sada planira povećati i grudi

Jednom prilikom je na društvenim mrežama pokazala kako je izgledala prije zahvata pa je fanovi nisu prepoznali.

Inače, Andrea je poručila kako ima veliku podršku Instagram pratitelja i da broji 'hrpu' obožavatelja s Bliskog istoka, iz Argentine, Australije...

- Sviđaju mi se usne sada više nego ranije, osjećam se odlično i sretna sam s njima - izjavila je kontroverzna Bugarka.

Ona smatra da je jedinstvena i tvrdi da nije kopirala ni jednu poznatu ličnost, kao i da još uvijek postoji konkurencija koju treba pobijediti kako bi ponijela titulu žene s najvećim usnama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Skoko53 28.12.2019.

    Kaze da joj je idol Barbie, samo ne znam koja jer ja ovakve Barbike nisam imala:/ :D Jadnica bas mi je zao kaj si je uradila, a bila je bas lijepa. Da je barem Kardi B upola ko ona nekad:D:D

  • 27.12.2019.

    Ovako će za koju godinu izgledati i mandarina 😂

  • domo 27.12.2019.

    Ok.. Najmanji mozak već ima

Komentiraj...
Vidi sve komentare