To je to što me zanima!

Platili kartu 14.000 kuna, a on ih ne želi vidjeti jer je umoran

olim vas ljudi, ali morat ću otkazati druženje s obožavateljima. Uživam upoznavati nevjerojatne ljude, ali na kraju upijem toliko tuđe energije da se osjećam užasno nesretno, rekao je Bieber
Vidi originalni članak

Iako je u prosincu 2015. u Hrvatskoj prvi dan prodano šest VIP ulaznica po cijeni od vrtoglavnih 14.020 kuna, izgleda kako se najvatreniji obožavatelji ipak neće moći fotografirati ni grliti sa svojim idolom.

- Želim učiniti druge sretnima, ali ne na račun svoje sreće. Susreti me mentalno i emocionalno iscrpljuju. Očekivanja fanova stvara mi golemi teret na leđima. Ne mogu opisati koliko mi je žao i teško - kaže Justin Bieber (22). Skupa Vip ulaznica, osim stajanja u posebnom odjeljku, uključuje i upoznavanje Justina prije koncerta, slikanje selfieja, obilazak backstagea te personalizirane poklone, poput odjeće i ukrasnih ploča.

- Svima nudimo povrat novca ili Vip druženje. Jedino više nije moguća fotka s njim - kaže američka tvrtka zadužena za Vip pakete. Dodaju da fanovi koji vrate najskuplju ulaznicu neće moći gledati koncert jer su sve redovite ulaznice rasprodane.

- Na posljednjem američkom koncertu došlo je do naguravanja s osiguranjem u prostorijama gdje je organiziran ‘meet and greets’ s fanovima, a to je užasnulo Justina - opravdali su Bieberovu odluku organizatori.

Bieber se na turneji 'Purpose' i na svakom koncertu fotografirao s obožavateljima koji su nemalo puta ostali razočarani. Pjevač je na svim fotografijama bio bez osmijeha i izgledao je nezainteresirano.

- Mali razmaženko će pokupiti novac, a mi naivni plaćamo karte - neki su od komentara razočaranih hrvatskih obožavatelja, dok su ostali bili u šoku i nevjerici. Ipak, kako kažu hrvatski organizatori, službeno još nije ništa potvrđeno za hrvatski koncert koji će biti 9. studenoga 2016. u zagrebačkoj Areni.

- Ne želimo komentirati Justinovu odluku dok se američki organizatori službeno ne oglase za europski dio turneje - kažu organizatori hrvatskog koncerta. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • pjetro69 27.03.2016.

    roditelji balavca koji su platili ce plakati...od srece sto su dobili 14k nazad

  • Zagorka00 24.03.2016.

    osobno nemam ništa protiv njega,ima par dobrih pjesama,aliiii dati tolke pare za slikanje s njim ne hvala,al onda nemojte kukat nakon par dana da nemate love za režije i za jelo,za 30kn odeš na cajke i još se badava slikaš s njima

  • Zagorka00 24.03.2016.

    osobno nemam ništa protiv njega,ima par dobrih pjesama,aliiii dati tolke pare za slikanje s njim ne hvala,al onda nemojte kukat nakon par dana da nemate love za režije i za jelo,za 30kn odeš na cajke i još se badava slikaš s njima

Komentiraj...
Vidi sve komentare