To je to što me zanima!

Platonska simpatija: Perčin je u Petru pronašla srodnu dušu

Glumica je u intervjuu za Story otkrila da se Petar i ona ne viđaju često jer on živi u Švicarskoj. Zaključila je da imaju romantičan odnos koji joj trenutačno odgovara
Vidi originalni članak

U svibnju je službeno okončan njezin trogodišnji brak s Kristijanom Babićem, suvlasnikom jednog zagrebačkog kafića s kojim ima kći Lotu (3). Glumica je u intervjuu za Story otkrila da ima novu simpatiju s kojim bi joj se mogla dogoditi prava ljubav. Otkrila je da između nje i tajanstvenog Petra, kojeg je upoznala prije šest mjeseci na jednom tulumu, postoji platonska simpatija. Ne viđaju se često jer on živi u Švicarskoj, a ona u Zagrebu s mamom, bratom i kćerkicom. Jelena Perčin (31) kaže da je on stalno na nekim putovanjima koje ona ne može pratiti zbog čega joj je glupo govoriti da je to prava veza. Otkrila je da je u njemu našla odličnog sugovornika i srodnu dušu.

Zaključila je da imaju romantičan odnos koji joj trenutačno odgovara jer se nalazi u situaciji kada ne može dati više od toga. Glumica kaže da je rastava nešto s čime će se nositi cijeli život i preispitivati se jer čovjek uvijek mora snositi posljedice onoga što je sam odabrao. 

Cijeli intervju pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 27

  • analovekaja 14.11.2012.

    Nikakva glumica...........

  • thule 14.11.2012.

    ona je glumica? dajte molim vas......a da, ima platonsku ljubav i zato je završila u novinama....tugo, nesrećo....

  • jshfjhdj 14.11.2012.

    Idealna je za seriju "Krv nije voda"

Komentiraj...
Vidi sve komentare