To je to što me zanima!

Plavi tim stigao je na vaganje, a jedan kandidat se istaknuo: Kruno izgubio gotovo pet kila...

Na posljednjem vaganju plavci su imali 1224,5 kilograma, izgubili su 28,8 kilograma, što je 2,4% tjelesne mase
Vidi originalni članak

Anđeli sve teže pada odvojenost od obitelji, ali joj pomažu pisma njezinih bližnjih i prijateljica koja su joj napisali prije ulaska u show.

'ŽIVOT NA VAGI' Razdor u plavom timu! Na meti se našla trenerica Mirna: 'Ovdje je jako puno riječi, a malo djela'

- Ostali kandidati dosta negativno komentiraju neke stvari. Čim oni krenu pričati da bi išli kući, napustili bi sve, odmah bih i ja - iskreno je rekla.

Nina je komentirala kako je i ona željela ići kući, ali zahvaljujući razgovoru s Mirnom, posložila je stvari u glavi. 'Danas sam jača nego ikad dosad', zaključila je i dodala da su svi u timu puno bolje jer su pobijedili u izazovu. 

Prije posljednjeg treninga kandidati su imali još jedno natjecanje - blic test, a nagrada je bila kilogram prednosti na vaganju. Bila su dva kruga testa - u prvom je krugu ispred kandidata bilo šest zdravih namirnica, a u drugom krugu šest namirnica koje nemaju u kući, ali su ih sigurno nekad probali. Svaka pogođena namirnica nosila je jedan bod, a kandidati su morali pogađati s povezom na očima.

Od zdravih namirnica bio im je ponuđen eritrit, koji nikome nije bilo lako pogoditi, primjerice, Mislav Šepić je čak mislio da je bila riječ o soli! Druga namirnica bile su goji bobice, što nitko nije pogodio. Sljedeća je bila koraba u čemu također nisu briljirali, a Jure se najviše čudio samom imenu tog povrća. Ječam, ananas i kefir svakako su bolje prošli od prethodnih namirnica. 

U drugoj rundi počeli su s colom, a začuđujuće je bilo što je većini to bilo teško pogoditi dok je Kruno pogodio o čemu je riječ čim je pomirisao to gazirano piće! S kroketom isto nije bilo previše sreće, hrenovku su uglavnom pogodili, ali ćevap nisu! Kečap su svi lakše pogodili, kao i tiramisu. 

Naposljetku je plavi tim osvojio 59 bodova, a crveni 63 boda!

- Jako smo zadovoljni. Ne mogu reći da nam to nužno donosi prednost, ali barem smanjuje razliku - rekla je Ljube. 'Za ćevap!', šalio se Edo.

- Prednost se istopila, ali ne gledamo na taj minus dva prednosti, idemo stisnuti jako s treningom i što bude bit će - zaključio je Jure. 

Kandidati su odrađivali posljednji trening prije vaganja i svi su se jako trudili. Irena je malo posustala jer je imala osjećaj da uopće ne napreduje, ali kad joj je Mirna stavila ruksak s osam kilograma na leđa, koliko je dosad izgubila, osjetila je kolika je to promjena. Ozlijeđeni Mislav Vlašić radio je po posebnom programu, no Edo smatra da se i tako dobro gubi kilograme.

- Da nije bilo Ede da me motivira, ne bih to uspio napraviti, treba mi taj poticaj - rekao je. 

Nekima nije bilo dobro na treningu zbog malo nezdrave hrane koju su jeli u izazovu, pa im je Mirna još jednom naglasila kako im takva hrana može stvarati probleme u svakodnevnom životu. Nakon treninga crveni su otišli još malo hodati, a sutradan je počelo još jedno vaganje.

- Mislim da je iza svih neprospavana noć jer slijedi prvo izbacivanje - rekao je Edo. Ispod žute linije naći će se tri najlošija rezultata, a gubitnički tim odlučit će o tome tko neće nastaviti svoj put u 'Životu na vagi'. 

Irena je pohvalila svoj tim kako joj daje snagu kad god padne. Čvrsto je odlučila da se više neće vratiti na staru prehranu i da će stalno hodati. Sama se popela na vagu, što su svi pohvalili! Prošli je put imala 162 kilograma, sad je skinula 3,4 kilograma, što je 2,1% tjelesne mase.

Marie je objasnila kako neće više pričati tko joj fali jer bi se mogla rasplakati, a to nikako nije željela. Na posljednjem vaganju imala je 113,4 kilograma, ovaj put izgubila je 2,5 kilograma, što je 2,2% tjelesne mase. 

Nina je pričala kako se promijenila nabolje, bila je zahvalna Mirni što ju je potaknula na drukčije razmišljanje i sad jedva čeka treninge. Rekla je kako je dobila nadimak Divokoza, koji su joj dali Jure i Martin jer ne postoji teren koji ne može svladati. Prošli put imala je 127,1 kilogram, sada je izgubila 3,3 kilograma, što je 2,6% tjelesne mase. 

Dajana je prošli put bila jako nezadovoljna svojim rezultatom i da nije bilo Jurine 'ruke spasa', napustila bi show, no rekla je kako sad zna da je svaki minus na vagi - dobar minus! Prošli put imala je 169,6 kilograma, sad je izgubila 3,9 kilograma, što je 2,3% tjelesne mase. 

Martin je otkrio da se posljednjih dana dobro osjeća i da mu sve odgovara - i prehrana i treninzi. Prošli put imao je 154,1 kilogram, sad je izgubio 3,6 kilograma, što je 2,3% tjelesne mase. 

Peru je mučilo koljeno i ta ozljeda otprije, ali može sve trenirati, što je Mirna pohvalila. Posljednji put imao je 168,2 kilograma, a izgubio je 3,8 kilograma, što je 2,3% tjelesne mase. 

Jure je komentirao kako se sad u kući svi slažu i da su odnosi među njima dobri. Prošli put imao je 136,4 kilograma, sada je izgubio 3,4 kilograma, što je 2,5% tjelesne mase. 

Kruni su treninzi i dalje jako teški, a Mirna smatra da još ne daje sve od sebe. Na posljednjem vaganju imao je 193,7 kilograma, sad je izgubio sjajnih 4,9 kilograma, što je 2,5% tjelesne mase. 

Na posljednjem vaganju plavci su imali 1224,5 kilograma, izgubili su 28,8 kilograma, što je 2,4% tjelesne mase. Rezultati plavog tima bili su prilično izjednačeni, najlošije imaju Dajana, Martin, Marie, Pero i Irena, a kakve će kilaže biti crvenog tima - ne propustite pogledati u ponedjeljak, 9. listopada u 21.15 sati na RTL-u. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lignjalignja 06.10.2023.

    Da su htjeli mogli su i vani smrsavjeti. Ne treba gladovati ali ne treba ni zderati i oblokavati se.

  • mala vatra 04.10.2023.

    Ogromne količine hrane,a ne daj Bože da ti netko od tvojih kaže "nemoj toliko jesti",uvrijede se do smrti i odgovore "ne daš mi jesti"! I onda jednostavno okolina odustane..ništa mi ih nije žao..kao ni pijance...

  • Tinktura4 04.10.2023.

    Nikad ali stvarno nikad mi neće biti jasno kako se čovjek dovede u takvo stanje.Svatko ima problema i to si ne napravi.Najlakše je kriviti životŽivot nije lak i nije bajka mnogima..Koliko moraš staviti u sebe da budeš takav?!Žalosno jako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare