To je to što me zanima!

Playboyeva zečica vodit će "Gole vijesti" uz Giannu

Sabina Čedić (21) je u javnost navodno pustila gole fotografije Petra Vlahova. Uz to je i dobra prijateljica Slađane Petrušić iz "Noćne more"
Vidi originalni članak

Studentica marketinga i djevojka s naslovnice Playboya iz Dugog Sela ovog tjedna pojavit će se kao nova voditeljica "Golih vijesti", koje će od sada voditi uz Giannu Apostolski. Sabina je za Dnevnik.hr rekla kako je do suradnje došlo slučajno, a na taj posao je pristala jer joj predstavlja izazov. Smatra da je privlačna žena koja želi iskoristiti priliku jer neće uvijek biti mlada.
Studenticu Sabinu je za Playboy slikao fotograf Stefan Lupino, koji je u njoj prepoznao veliki potencijal. On ju je ljetos snimao golu tijekom ATP turnira u Umagu, a nakon toga su "patrolirali" diljem obale. Ipak, javnosti je Sabina poznata kao prijateljica Slađane Petrušić iz Malnarove "Noćne more". U toj emisiji Sabina je nastupala kao plesačica. Navodno je upravo Sabina bila ta koja je u javnost pustila gole fotografije Petra Vlahova.
Novinar HTV-a fotografije svog spolnog organa slao je na Sabinin mobitel, a ona je tad tvrdila da su u "povremenoj prijateljsko-emotivnoj vezi". Nakon što je javnost vidjela golog Vlahova, procurile su fotografije gole Sabine i Slađane kako se valjaju po krevetu i simuliraju seksualni odnos.
Slađa je tad izjavila da su te fotografije nastale iz zezancije, ali da ne zna otkud su procurile. Nagađalo se da je Vlahov tada curama uzvratio udarac.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Zagrebacki_golub 03.10.2008.

    i jednoj i drugoj hracak po sred cela

  • Kakav nick 03.10.2008.

    a Boze...strahovala prije par mjeseci da ju tata nevidi u novinama,a sad ce mala na TOP TERMIN nove tv,guzat se i cice palit reflektorom?\' ,i jos ce se vodit pod* UGODNO OKU* ? e svasta si i takva tv kuca dopusta a u isto vrijeme lincovali bi sve ono sto se desava u hr bas kao posljedica takvih javnih prostituiranja i omalovazavanja jednog roda..fuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

  • me myself and i 03.10.2008.

    prejadno,gianna je lepotica spram ove

Komentiraj...
Vidi sve komentare