To je to što me zanima!

Playboyeva zečica: 'Vratila sam se s kratkom kosom, on je urlao da sad izgledam staro i jeftino'

Jednom je imala crveni ruž na usnama, a Hefner joj je rekao da ga odmah skine jer ne voli crveni ruž. Činilo se da ga nije smetao na drugim ženama. Bilo je vrlo frustrirajuće živjeti svaki dan s napetostima i dramom, rekla je njezina cimerica
Vidi originalni članak

Manekenka i Playboyeva zečica Holly Madison (41) povodom izlaska novog dokumentarnog serijala ‘Tajne Playboya‘ otkrila je kako ju je Hugh Hefner verbalno zlostavljao te da je pukla pod pritiskom jer je imala osjećaj da mora izgledati isto kao i sve ostale zečice. Iz tih je razloga ošišala svoju dugu kosu, no tim je postupkom samo još više razbjesnila Hefnera.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vratila sam se s kratkom kosom i Hefner se iskalio na meni, urlao je i rekao da sada izgledam staro, grubo i jeftino - potresno je izjavila Holly.

Bridget Marquardt (48), koja je glumila s Madison u realityju 'Djevojke iz susjedstva' koji se bazirao na životu Hefnera i njegovih zečica, potvrdila je priču o Hefnerovom bijesu nakon što se Madison ošišala.

 - Hefner je Holly rekao neke prilično grube stvari. Jednom je imala crveni ruž na usnama, a on joj je rekao da ga odmah skine jer ne voli crveni ruž. No činilo se da ga nije smetao na drugim ženama. Bilo je vrlo frustrirajuće živjeti svaki dan s napetostima i svom dramom koja se događala - izjavila je Marquardt.

ISPOVIJESTI PLAYBOYEVIH ZEČICA Kako je bilo raditi za Playboy u 60-ima: 'Plaća je bila ogromna, ali postojala su stroga pravila'

Podsjetimo, Hugh Hefner je preminuo 2017. godine u 91. godini, a pokopan je na grobnom mjesto odmah do Marilyn Monroe, prve Playboyeve zečice.

POGLEDAJTE NOVI KEREKESH SHOW: NOVONORMALNI DJED MRAZ

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Bere 10.12.2021.

    Lijepe žene, prekrasne, ali dirati ih nakon, ne hvala

  • realno00 10.12.2021.

    nez jel su one gore sta imaju dobar zeludac i bile priseljene na svasta da rade od sebe, il ovaj svijet sta je dopustio tako nesto predstavljat svijetu pod normalno i da se o tom prica i izdvaja u javost da klinci to citaju,prate...i onda cemo se cudit kad nam dijeca krenu u " takvom" smjeru. bolesno

  • 10.12.2021.

    Nastavak priče: nakon što ju je H H izvrijeđao napustila ga je zaposlila se kao blagajnica u jednom poznatom trgovačkim lancu et cetera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare