Show

Komentari 6

Playboyeva zečica: 'Vratila sam se s kratkom kosom, on je urlao da sad izgledam staro i jeftino'

Playboyeva zečica: 'Vratila sam se s kratkom kosom, on je urlao da sad izgledam staro i jeftino'

Jednom je imala crveni ruž na usnama, a Hefner joj je rekao da ga odmah skine jer ne voli crveni ruž. Činilo se da ga nije smetao na drugim ženama. Bilo je vrlo frustrirajuće živjeti svaki dan s napetostima i dramom, rekla je njezina cimerica

Manekenka i Playboyeva zečica Holly Madison (41) povodom izlaska novog dokumentarnog serijala ‘Tajne Playboya‘ otkrila je kako ju je Hugh Hefner verbalno zlostavljao te da je pukla pod pritiskom jer je imala osjećaj da mora izgledati isto kao i sve ostale zečice. Iz tih je razloga ošišala svoju dugu kosu, no tim je postupkom samo još više razbjesnila Hefnera.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vratila sam se s kratkom kosom i Hefner se iskalio na meni, urlao je i rekao da sada izgledam staro, grubo i jeftino - potresno je izjavila Holly.

Bridget Marquardt (48), koja je glumila s Madison u realityju 'Djevojke iz susjedstva' koji se bazirao na životu Hefnera i njegovih zečica, potvrdila je priču o Hefnerovom bijesu nakon što se Madison ošišala.

Hugh Hefner Death

 - Hefner je Holly rekao neke prilično grube stvari. Jednom je imala crveni ruž na usnama, a on joj je rekao da ga odmah skine jer ne voli crveni ruž. No činilo se da ga nije smetao na drugim ženama. Bilo je vrlo frustrirajuće živjeti svaki dan s napetostima i svom dramom koja se događala - izjavila je Marquardt.

Podsjetimo, Hugh Hefner je preminuo 2017. godine u 91. godini, a pokopan je na grobnom mjesto odmah do Marilyn Monroe, prve Playboyeve zečice.

POGLEDAJTE NOVI KEREKESH SHOW: NOVONORMALNI DJED MRAZ

Najčitaniji članci