To je to što me zanima!

Plenković na koncertu s Meghan i Harryjem u Los Angelesu: Svi oni skupljaju novac za cjepiva...

Uz Jennifer Lopez, Selenu Gomez i JBalvina koji će nastupati, videopozivom priključit će se Plenković, ali i američki predsjednik Joe Biden te francuski predsjednik Emmanuel Macron
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković trebao bi se pridružiti odbjeglom kraljevskom paru, Harry i Meghan na koncertu u kampanji koja zagovara cijepljenje.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da, dobro ste pročitali.

Naime, njih troje snage će udružiti sa zvijezdama među kojima su Jennifer Lopez, Foo Fighters, Ben Affleck i Chrissy Teigen na posebnom koncertu kao pomoć globalnim naporima cijepljenja, piše Sky News.

Kampanja Global Citizen's Vax Live događaj je koji potiče donacije Covaxu, inicijativi koja radi na pružanju cjepiva za zemlje s niskim i srednjim prihodima.

IZNENAĐENA OPRAH 'Markle i Harry su učinili intervju važnim i bitnim'

Koncert, koji će se u Los Angelesu održati 8. svibnja, ugostiti će američka pjevačica Selena Gomez, dok će na njemu nastupati brojne poznate zvijezde. 

Samo neka od imena su:  Eddie Veddera iz Pearl Jama, J Balvin, HER,  kao i JLo i Foo Fighters.

Da će im se priključiti i naš premijer, potvrdio nam je Plenkovićev glasnogovornik, Marko Milić: 

- Inicijativa Global Citizen pozvala je premijera Plenkovića da sudjeluje u kampanji  za globalno osvještavanje o važnosti cijepljenja. On će se na koncert uključiti videporukom podrške. Partner Global Citizenu je Europska komisija - rekao je.

Doznajemo da premijerova videoporuka kojom će se uključiti glasi: 

- Sudjelovanjem u inicijativi Global Citizen, koju će Hrvatska nastaviti podržavati, na međunarodnoj razini jačamo svijest o važnosti cjepiva. Poruka je da se pandemiju COVID-19 jedino može pobijediti onda kada većina svjetske populacije bude u poziciji da može primiti cjepivo.

UŽIVA S DJEČAKOM Trudna Meghan viđena je u javnosti nakon dugo vremena, u naručju nosila sina Archieja

Od ostalih državnika, javit će se i američki predsjednik Joe Biden, prva dama Jill Biden i potpredsjednica Kamala Harris. Tu su i kanadski premijer Justin Trudeau i francuski predsjednik Emmanuel Macron.

Na događaju, koji se naplaćuje kao 'koncert za ponovno okupljanje svijeta', kao govornici će se pojaviti američki glumci i voditelji Crissy Teigen, Ben Affleck, David Letterman, Gayle King, Jimmy Kimmel i Sean Penn, koji će govoriti o kapitalu cjepiva iz cijelog svijeta.

Najava za Vax Live obećava da će sadržavati "velika imena i još veću poruku".

MANEKENKA OTKRILA Teigen otvoreno o Meghan: Nije onakva kakvom je svi prikazuju

Događaj će biti unaprijed snimljen na stadionu SoFi u Los Angelesu u Kaliforniji, a emitirat će se putem nekoliko mreža uključujući ABC, CBS i iHeartMedia radio stanice.

U zajedničkoj izjavi, Harry i Meghan istaknuli su potrebu za jednakim pristupom cjepivima COVID-19.

ISPRAĆAJ PRATILA IZ SAD-A Meghan Markle oprostila se od princa Philipa vijencem i rukom pisanom porukom

- Ne možemo nikoga ostaviti iza sebe. Svi ćemo imati koristi, svi ćemo biti sigurniji, kad svi, svugdje imaju jednak pristup cjepivu. Moramo nastaviti s pravednom distribucijom cjepiva i, u tome, vratiti vjeru u našu zajedničku ljudskost. Ova misija ne može biti kritičnija ili važnija - zaključili su.
 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Šunka12 28.04.2021.

    Koji narcisoidan lik🙄 maajkoo mila

  • mentalist1 28.04.2021.

    Tko zna sto ce biti, mozda meghan zamjeni zucka za anemicnog, onda bi ipak mogla biti kraljica.

  • Sstrujic87 28.04.2021.

    Isao Andrej po upute!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare