To je to što me zanima!

Plesač Ivan nije imao prebijene pare u džepu kad je upoznao Lejdi, Thompsonovu nećakinju...

Lejdi je kći Thompsonovog brata, Dražena Perkovića (54), a na društvenim mrežama ne skriva koliko je obitelj povezana.
Vidi originalni članak

Plesač Ivan Jarnec (23) nedavno je u emisiji 'Ples sa zvijezdama' zaprosio svoju djevojku Lejdi Perković, nećakinju poznatog pjevača Marka Perkovića Thompsona (56).

POGLEDAJTE VIDEO:

Lejdi je kći Thompsonovog brata, Dražena Perkovića (54), a na društvenim mrežama ne skriva koliko je obitelj povezana.

Mladi par je zajedno već pet godina, a nedavno su u intervjuu za Gloriju otkrili detalje upoznavanja i veze. Upoznali su se 2018. godine u Varaždinu na Špancirfestu.

 

 - Šetala sam gradom s prijateljicom, čije sam štence nosila u naručju, a Ivan koji je na Špancirfestu radio kao redar me počeo zafrkavati. Ne znam jesu li mu se svidjeli psići ili ja, ili svi mi skupa u paketu, ali tako je sve počelo... - rekla je Lejdi, a Ivan se nadovezao.

 - Te godine sam se s mora vratio bez prebijene pare u džepu, jer sam s frendovima nakon mature svu ušteđevinu spiskao na Zrću. Pa sam se - iako sam tada imao pedeset kila s krevetom - zaposlio kao redar, da barem malo popunim budžet. I upoznao ženu svog života - izjavio je zaljubljeni plesač.

LEJDI PERKOVIĆ Zaručnica plesača Ivana je kći Thompsonovog brata Dražena, često ide na njegove koncerte

Mladi par ističe kako su si godinama najveća podrška, a Ivan svojoj dragoj zamjera samo jednu stvar, a to je da želi da je uči plesati kad dođe doma, a njemu je dosta plesa. Lejdi nije imala pojma da će Ivan tako javno kleknuti, a kad je vidjela što se događa, jedva je izgovorila 'da'.

- Nitko ništa nije znao, osim ljudi direktno uključenih u produkciju. Moja mama mi je, recimo, čestitala, ali i dodala da mi to neće zaboraviti do kraja života. Lejdini djed i baka su me isto tako zvali i rekli da ih ljuti što ih nisam unaprijed obavijestio. Ali kakvo bi to iznenađenje bilo da su svi znali - zaključio je plesač.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • BabaYaga 29.05.2023.

    A koliko sada ima u džepu kad je već to tema 😁

  • jopajopica12 29.05.2023.

    staro hrvatsko ime lejdi

  • Marko Markic 29.05.2023.

    Najjače je bilo kad se zarunda sa ekipom na otoku, pa je rekao da ga je Torcida napala da se zeni opravda, dobro je trener rekao nemas ti nista hrvatsko

Komentiraj...
Vidi sve komentare