To je to što me zanima!

Plesačica Tina Walme u vrućim hlačicama pokazala sve mišiće

Plesačica je na fotki pozirala u vrućim hlačicama i minijaturnoj majici i pokazala isklesan trbuh i noge koji su zapravo rezultat onoga što najviše voli raditi, a to je ples
Vidi originalni članak

Jedna od najpopularnijih domaćih plesačica Valentina Walme (29) pokazala je, u posljednjoj objavi na Instagram profilu, kako izgledaju rezultati napornih plesnih i kondicijskih treninga. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Plesačica na fotki pozira u vrućim hlačicama i minijaturnoj majici kako bi pokazala svoje isklesane trbušnjake i prekrasne sportske noge.

Ovakvim trbuhom ne bi se posramili ni neki muškarci, a Tinu možemo često vidjeti u ovakvim seksi izdanjima.

Ovu Zagrepčanku godinama pratimo na društvenim mrežama i malim ekranima. Mnogi je se sjećaju kao mentoricu u showu 'Ples sa zvijezdama'. 

Obožavatelji i pratitelji počastili su Tinu mnogobrojnim komentarima na račun izgleda, a neki su i zaključili da im je apsolutno savršena.

HAKERSKI NAPAD Tina Walme: 'Ucjenjivali su me i tražili da uplatim 600 dolara'

- Top; Bomba; Ljepotica; Ma na obje si savršena;  Nije Tina samo plesačica, nego je već najljepša Hrvatska sportašica - pisali su joj u komentarima. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 09.04.2021.

    jako zgodna cura. od svih nogu na svijetu, ima najbolje noge. valentina, zaslužuješ respect zbog rada na sebi. you go girl

  • rektalni_alpinista 08.04.2021.

    Još da zna tancat bila bi top jedino faca je karambol

  • max2017 08.04.2021.

    neznam tko je ta osoba........ali podsjeća na ove kaj pokazuju sve organe..........To je automatski -naslovnica ! ........nema adrese i broja mobitela........?.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare