Obavijesti

Show

Komentari 18

Tina Walme: 'Ucjenjivali su me i tražili da uplatim 600 dolara'

Tina Walme: 'Ucjenjivali su me i tražili da uplatim 600 dolara'
15

Na prvi april sam shvatila da mi je netko hakirao profil, a tamo su moji videi, fotografije s nastupa, turneja, proba. To me dosta pogodilo. Ovo je najgore vrijeme kada ti se to može dogoditi, rekla je plesačica

VIDEO

Plesačica Valentina Walme bila je mentorica u showu 'Ples sa zvijezdama', plesala je i u raznim drugim showovima, ali i na pozornici s velikim regionalnim izvođačima poput Severine, Indire i drugih. Nakon što je nebrojeno sati provela naporno vježbajući u plesnoj dvorani, zbog karantene je na prisilnom odmoru, što je za nju poput kakve kazne.  

- Ne znam kako sam preživjela ovih nekoliko mjeseci bez plesa jer sam navikla svaki dan vježbati, plesati, trenirati. Ovo je bio prisilni odmor - rekla je Walme za IN Magazin.

U izolaciji se nije udebljala, a razlog tome je smanjen unos kalorija i to zbog toga što nije mogla po 12 sati biti u dvorani, kao što je to prije bio slučaj. 

- Jako je teško ne jesti kad nemaš što za raditi, ali smanjila sam količinu obroka jer sam inače puno bila na treninzima pa bih to brzo potrošila, a sad nisam pa sam jednostavno morala smanjiti unos kalorija - pojašnjava.

Valentina i njezin brat Alan prvaci su u gotovo svim kategorijama plesa u državi pa su stalno plesali. Zato im nikada u ovoj karanteni nije bilo dosadno. U svoju profesionalnu plesnu avanturu krenuli su sa samo šest godina. Alan Walme tvrdi kako je njegova sestra na početku bila viša od njega te je svatko imao svoga para upravo zbog toga, a kasnije su odlučili da bi mogli plesati zajedno.

Otac im je vodio turnire, a majka im je uvijek radila kostime.

- Stalno smo bili zajedno, na turnirima, putovanjima... Za sve smo bili kao tim, Walme tim - govori Alan. Kao i većina braće i sestara, i oni su se redovito svađali.

- Uh, svaki put smo se svađali, neki put i više puta jer smo znali trenirati više puta dnevno. Jutarnji trening prođe odlično, popodnevni kaos, a navečer ni ne želimo otići na trening - priča Alan.

Plesačica se osvrnula i na činjenicu da su joj nedavno hakirali profil na Instagramu.

- Ne znam što se dogodilo, ali mislim da je ovo vrijeme kada je najgore da ti se nešto takvo dogodi. Na prvi april sam skužila da mi je netko hakirao profil, tamo su moji videi, fotografije s nastupa, turneja, proba. To me dosta pogodilo - kaže i nastavlja:

- Ucjenjivali su me, plati mi 600 dolara pa ti vratim profil natrag. Uostalom, tko mi jamči da će mi vratiti profil natrag, ne treba pregovarati s hakerima - kaže Valentina kojoj su draže tenisice od štikli.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...