To je to što me zanima!

Pobjednica 'Hrvatskog top modela' je Sabina Behlić

Riječanka Sabina Behlić (19) postala je hrvatski top model, čime si je osigurala jednogodišnji ugovor s milanskom modnom agencijom Major
Vidi originalni članak

Pobjednica showa "Hrvatski top model by Tatjana Jurić" je djevojka iz Rijeke Sabina Behlić (19), koja je nadmašila konkurentice Marinu Jerković (22) i Valentinu Dropulić (16).
- Jako sam uzbuđena, još ni ne znam kako se osjećam. Nisam očekivala pobjedu, ali sam se nadala. Uvijek se čovjek nada. Moj favorit bila je Valentina - rekla je Sabina Behlić (19), pobjednica RTL-ova showa "Hrvatski top model". Prilikom predstavljanja izjavila je da su njezini aduti izgled, pamet, upornost i volja.
- Sabina ima dobar odnos između godina, pogleda na svijet, stasa, osobnosti i hoda - obrazložio je fotograf Damir Hoyka odluku žirija, u kojem su bili i stilist Borut Mihalić te modni agent Boris Bašić, koji je najavio da namjerava u svoju agenciju pozvati i druge dvije finalistice, Valentinu i Marinu.
- Nisam razočarana. Znala sam da će Sabina pobijediti. Bila je moj favorit - kazala je Valentina. Sabina je dobila jednogodišnji ugovor s milanskom modnom agencijom Major, petodnevni posjet New Yorku te dvotjedno učenje engleskog jezika u Londonu.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • nije vazno 05.06.2008.

    gremljin-...e pa vidis stvar je u tome sto u hrvatskoj nema lijepi zena.i eto morate se pomiriti s tim......heheheh jeb...te bosanac.

  • gremljin 05.06.2008.

    \"hrvatski top model\" i pobijedi bosanka !!! Tko je više u ovoj državi lud?? stvar je jednostavna, ili je istina ona da je u hrvatsku uvezeno previše bosanaca , ili nema lijepih hrvatica. nema sredine. tužno i jadno. bolje reći - NA(S)MJEŠTENO

  • Filip 3 04.06.2008.

    sabina i marina su bile najbolje ja sam mislila da bu tatjana rekla da bu valentina ispala,ali... šta je tu je! kaj ne? sabin behlić 4 ever

Komentiraj...
Vidi sve komentare