To je to što me zanima!

'Pobjednica Netta izgleda kao Björk koja pleše kokošji ples'

Finalna večer 63. Eurosonga bila je dobar povod za 'zafrkanciju' na društvenim mrežama. Bilo je tu svega - od likova iz crtanih filmova pa sve dodo usporedbi s poznatim pjevačicama
Vidi originalni članak

Iako su gledatelji Eurosonga većinom oduševljeni pobjednicom Nettom Barzilai (25) iz Izraela, bilo je i onih koji su se našalili s njezinom pjesmom 'Toy', scenskom odjećom i nastupom. Zbog 'kokodakanja' u pjesmi usporedili su je s kokošima, a neki su zaključili da izgleda poput islandske pjevačice Björk (52) koja pleše 'kokošji' ples.

Predstavnicu Cipra Eleni Foureira (31) zbog atraktivnog izgleda i plesa uspoređivali su s Beyonce (36) i Shakirom (41). 

Kada je Slovenska pjevačica Lea Sirk (28), u sklopu koreografije, prekinula pjesmu 'Hvala, ne!', reakcija Irca iz publike bila je neprocjenjiva. Svojim izrazom lica 'srušio' je društvenu mrežu Twitter na kojoj se gledatelji nisu prestali sprdati s njim. 

Predmet šale bila je i haljina predstavnice Estonije Eline Nechayeve (26) koja vrijedi 65.000 eura. Uspoređivali su je s crtićem 'Snježno kraljevstvo' i pisali kako je dobra reklama za firmu koja ju je proizvela. 

Člana srpske grupe Balkanika, Ljubomira Dimitrijevića (66), uspoređivali su sa znanstvenikom Albertom Einsteinom i čarobnjakom Gandalfom iz djela J. R. R. Tolkiena. 


Nastup grupe DoReDoS iz Moldavije gledatelji su uspoređivali s filmom u žanru mjuzikla 'La La Landom', videoigrom Minecraft i televizijskim kvizom 'Kolom sreće'.

VIDI OVO: Drame Kylie Jenner: Tko je otac male Stormi?

 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • matro 14.05.2018.

    Mi iduće godine pošaljemo mačku sa glasanjem parenja ili roktanje svinje

  • 13.05.2018.

    bezveze pjesma je katastrofalna, a dupla glasovanja ovo je stvarno cirkus

  • Pametna ovca 13.05.2018.

    KFC je ponosan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare