To je to što me zanima!

Pobjednici Eurosonga pozirali posve goli i raspametili fanove

Victoria je na fotki pozirala naslonjena na intimne dijelove frontmana Damiana, a obožavateljice su ispod objave odmah komentirale kako bi 'sve dale da su na njezinom mjestu'
Vidi originalni članak

Pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga, mladi vatreni Talijani iz grupe Maneskin, ne prestaju plijeniti pažnju javnosti. Iako je ovaj alternativni bend napravio ogroman uspjeh, članovi se i dalje silno trude kako bi bili glavna tema i bar malo produžili svojih 'pet minuta slave'. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glavna zvijezda benda, frontmen Damiano David (22) mjesecima je zaluđivao obožavateljice diljem svijeta svojom energijom i stavom. Golišavim fotografijama koje je objavljivao na Instagram profilu rijetko tko je mogao odoliti. 

Nakon Damiana počeli su se skidati i njegovi kolege. Među prvima je bila basistica Victoria De Angelis, koja je objavila niz fotki u toplesu, a zatim se i takva pojavila na koncertu 'Global Citizen' u Parizu. 

Izgleda da su frontmanu i basistici oskudna izdanja dobro prolazila među publikom, kako na društvenim mrežama tako i uživo na pozornici, jer su se sada svi zajedno odlučili skinuti i pozirati ispred objektiva.

Fotografije benda osvanule su na njihovoj službenoj stranici. Intimne dijelove prekrili su zvjezdicama, a jedina žena u bendu opet je 'zapela za oko' javnosti. 

Naime, Victoria je na fotki pozirala naslonjena na intimne dijelove frontmana Damiana, a obožavateljice su ispod objave odmah komentirale kako bi 'sve dale da su na njezinom mjestu'. 

- Oh mamma mia; Nadam se da neće biti prijavljeni od strane Instagrama jer su previše seksi; Kraljevi i kraljica; Kako disati?; Vi želite da mi dobijemo srčani udar - pisali su im fanovi. 

BROJNE PJESME NAPISAO JE NJOJ Upoznajte Lucreziju, prvu ljubav Damiana Davida: Slomila mu je srce i nije se htjela eksponirati

Članovi grupe nisu otkrili koji je točno razlog njihova skidanja, no mnogi smatraju da bi ovo mogao biti omot njihova novog albuma. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sljastrava 06.10.2021.

    Ovo da raspameti nekoga!Ajde,nemojte ih više prikazivati,ljudima dođe do povraćanja.

  • nap 06.10.2021.

    postali popularni zbog eurosonga  da su bili.2 ne bi znao za njih nitko

  • OBJEKTIVNIopettu 06.10.2021.

    Meni se cini da mnostvo tih necijih fanova ima poremecaj percepcije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare