To je to što me zanima!

Pobjednici malo popili, Slavkov tata plesao je na Mišinu pjesmu

Slavko je na društvenim mrežama pohvalio snimkama s proslave na kojoj su se okupili natjecatelji showa i njihovi prijatelji. Posebno sretan bio je Slavkov otac koji je veselo plesao i dizao ruke u zrak na pjesmu Kovača
Vidi originalni članak

Glumac Slavko Sobin (34) i njegova plesna partnerica Gabriela Pilić pobijedili su u showu 'Ples sa zvijezdama', a trijumf su proslavili partyjem koji je trajao dugo u noć. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slavko je na društvenim mrežama pohvalio snimkama s proslave na kojoj su se okupili natjecatelji showa i njihovi prijatelji. Posebno sretan bio je Slavkov otac koji je veselo plesao i dizao ruke u zrak na pjesmu Mate Miše Kovača (77) 'Samo jednom ljubav'. 

- Malo možda kasnimo s ovom objavom, malo smo možda popili, ali ljudi hvala vam. Nadam se da niste samo zvali da bi zvali, nego da ste trošili vaše novce na nas jer smo nešto vam dali i hvala vam i volimo vas i svaka čast - obratio se pobjednički par pratiteljima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na slavljenički tulum došao je i plesač Ištvan Varga koji ih je podržavao u finalnoj emisiji. U jednom trenutku zaplesao je s Gabrielom, a na to je reagirao i Slavko. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Njeno zadovoljstvo sa mnom bila je čista laž. Dođe Ištvan Varga i gotovo sve - napisao je Slavko na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • krpice66 04.06.2019.

    Zgodan Slavkov tata....

  • kimba00 03.06.2019.

    I šarić mi je sumnjiv...

  • Roders1 03.06.2019.

    Nebi da je osvojio ligu prvaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare