To je to što me zanima!

Pobjednici Superpara o showu: Bože, što je Doris Pinčić mršava

Kad je osvanuo finalni dan sa zadatkom, imala sam u glavi da će Anton i Dolores pobijediti jer su lagani i gipki. Mislila sam, Gordon ima 120 kila, ja 70 kila, srušit će nam se torta u finalu, našalila se Ratka
Vidi originalni članak

Par iz Slatine, Ratka (44) i Gordon Turk (45), prošlog su tjedna pobijedili i osvojili 117.494 kune u finalu showa 'Superpar'. Prvi televizijski intervju dali su za RTL Exkluziv

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prvi dan kad smo vidjeli ostale parove u showu... svi su nam bili fini, lijepi, dotjerani, zgodni. Nisam navikao na takav način života s nepoznatim ljudima u jednom prostoru - rekao je Gordon. Ipak, timski rad recept je za uspjeh. 

- Kad je osvanuo finalni dan sa zadatkom, imala sam u glavi da će Anton i Dolores pobijediti jer su lagani i gipki. Mislila sam - Gordon ima 120 kila, ja 70 kila, srušit će nam se torta u finalu - našalila se Ratka.

Gordon je u showu često raspravljao, kako kaže, s Antonom o lovu i vegetarijanstvu.

- U nijednom trenutku showa Anton i ja nismo imali nesuglasice - kaže. Mirnoćom i upornošću on i supruga došli su do pobjede, a novac će potrošiti na put do Istanbula.

RATKA I GORDON Pobjednici Superpara: 'Istanbul, stižemo ti, ali ne na motoru...'

Reality im je bio i dobra prilika da upoznaju voditeljicu i glumicu Doris Pinčić (32) i glazbenika Borisa Rogoznicu (31) koji su tada još bili supružnici. Nahvalili su ih, a Gordon priznaje: Bože što je Doris mršava! 

- U showu nam je bilo fantastično. Tko je odvažan, preporučujem im da se prijave u novu sezonu. Prekrasna uspomena - zaključila je Ratka. 

 

 

Ostalo je još malo do kraja prijava: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!

Idi na 24sata

Komentari 14

  • purgerica prva 19.10.2020.

    I zločesta.

  • Majstor_Mrkonja 18.10.2020.

    Sad i ovi mogu kupiti kuću be kredita! 😂

  • be yourself 18.10.2020.

    Za Slavonce su svi premršavi ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare