To je to što me zanima!

Pobjednik Big Brothera fotkao se gol: 'Ti ćeš srušiti internet'

Darko se od sudjelovanja u 'Big Brotheru' promijenio. Počeo je više vremena provoditi u teretani pa se nabildao i krupniji je nego prije. Promijenio je i frizuru, a često i pozira golišav...
Vidi originalni članak

Makedonac Darko Petkovski Spejko (31), koji je pobijedio prije pet godina u regionalnom reality showu 'Big Brother', nerijetko 'golica maštu' tisućama pratitelja na društvenim mrežama. Profil na Instagramu 'krcat' mu je golišavim fotografijama, a sad je otišao korak dalje. 

Pozirao je profesionalnom fotografu potpuno gol, čime je izludio brojne pratiteljice koje su mu pisale samo komplimente u komentarima.

- Ti si baš odlučio srušiti internet - napisala mu je obožavateljica.

Ovo mu nije prvi put da se za društvene mreže fotka gol. Već je snimio nekoliko golišavih fotografija u kadi, ispred ogledala, za stolom...

- Kao od majke rođen - istaknuo je jednom prilikom uz fotografiju na kojoj spolovilo prekriva ručnikom. 

Darko se od sudjelovanja u 'Big Brotheru' promijenio. Počeo je više vremena provoditi u teretani pa se nabildao i krupniji je nego prije. Promijenio je i frizuru, a na Instagramu često objavljuje snimke kako trenira. Makedonac radi kao fitness trener, vodi školu košarke, influencer je i model. Novac od pobjede uložio je u svoju glazbenu karijeru pa je s Tyzeeom snimio singl 'Palimo'. 

Darko je u 'Big Brotheru' bio u vezi s Tinom Šegetin (29), a ljubav je pukla nakon showa. Ostali su prijatelji, a kad se ona 2017. udavala za Racu Jovanovića (31), a na svadbu je pozvala i Darka, koji je tad kao pratnju doveo svoju djevojku, manekenku Ljupku Mitrovu. U međuvremenu je navodno Darko prekinuo s curom, a i Tina se razvela. 

Tini se Darko ponovno počeo javljati nakon toga, a jednom joj je u komentarima ispod fotografije ostavio emotikon srca, što je oduševilo pratitelje. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • ČrnaOvčina 17.04.2020.

    Meni nije jasno, svaki dan neka beznačajna individua ruši internet, meni radi bez problema...

  • Grumpy_Cat 16.04.2020.

    Previše nabildan :D

  • 16.04.2020.

    Ne bi ga pripoznala. U ovih pet godina se puno prominija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare